evenimente nightprowl studio galati

Webmaster Access editia 2016 este unul dintre marile evenimente din industria adult care se desfasoara in luna Septembrie. Ajuns deja la cea de-a 12-a editie, evenimentul asteapta invitati de seama din toata lumea care sunt nerabdatori sa vada ce surprize le-au pregatit organizatorii.

Show-ul, care atrage in fiecare an peste 1000 de participanti se va desfasura in perioada 15-19 Septembrie la Hotel “Double Tree by Hilton” din Amsterdam, si isi propune sa fie incendiar, cu multe activitati interesante de la care toata lumea va pleca incarcata de informatii gata sa le puna in practica pentru perioada ce urmeaza,  cu noi cunostinte si colaborari pe plan international, care ii vor ajuta sa se evidentieze in industrie daca dau dovada de perseverenta, si din care fiecare va avea de castigat. Participantii sunt din diverse arii si domenii, asa ca fiecare va avea cate ceva nou de invatat.

Studiourile de videochat sunt asteptate sa se inscrie cat mai este timp, deoarece acest eveniment de o astfel de anvergura nu trebuie ratat! De la seminarii, la workshop-uri de networking, intalniri intre vechi parteneri din industrie, si potentiali colaboratori, la acest eveniment totul se poate concretiza.

Reprezentantii studiourilor de videochat NightProwl Studio si SmartChat Studio din Galati au facut deja pasul si s-au inscris la eveniment, datorita experientelor intotdeauna placute de care au avut parte la astfel de show-uri. La 5 ani de la participarea lor la primul eveniment international, qacestia se bucura de profesionalismul si notorietatea dobandita. Toate aceste proiecte si evenimente i-au ajutat sa evolueze, sa se perfectioneze pentru a deveni ceea ce sunt astazi. Puteti gasi pe site si pe retelele de socializare toate informatiile de care aveti nevoie.

In luna Septembrie acestia vor participa la alte doua evenimente internationale: XBIZ Berlin, si The European Summit 2016 de la Praga.

Orarul evenimentului este foarte bine structurat, si poate fi gasit pe site-ul oficial Webmaster Access, este plin de activitati interesante si palpitante, seminarii dar si petreceri fastuoase, deoarece de la un asemenea eveniment nu poate lipsi distractia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *