videochat galati

Dupa expansiunea domeniului videochat-ului in Romania, tot mai multe fete au inceput sa aplice pentru interviuri la studiourile de videochat, pentru a lucra ca modele profesioniste. Conditiile de la studiouri au inceput sa se imbunatateasca si sa ajunga sa fie comparabile cu cele din afara Romaniei, iar regulile de acceptare au inceput sa fie din ce in ce mai stricte.

Inca de la inceputul dezvoltarii acestui domeniu, varsta minima de practicare a acestei activitati era de 18 ani in studiourile legale. Aceasta a ramas neschimbata, fetele minore neavand voie sa fie implicate in acest gren de activitati.

Varsta maxima pentru practicarea activitatii de model de videochat nu este una fixa, ci depinde de fiecare studio in parte. Exista studiouri care accepta fete cu varste de pana la 35, 40 sau chiar 45 de ani. Detalii mai importante in afara de varsta celei care doreste sa devina model sunt alte aspecte precum infatisarea fizica, element ce conteaza destul de mult atunci cand se depaseste o anumita varsta si este important ca modelele sa arate bine si sa aiba un corp placut cu forme frumoase si armonioase. Se mai considera nivelul de vorbire al limbii Engleze, care trebuie sa fie cat de cat acceptabil, si care se imbunatateste prin training-urile oferite de studiouri, dar si modul in care candidata este capabila sa poarte o conversatie, si modul in care este capabila sa se descurce cu viitoarele persoane cu care va interactiona. Nivelul de incredere in fortele proprii trebuie sa fie destul de bun, deoarece exista destul de multe tipologii cu care un model interactioneaza, si este important modul in care aceasta reuseste sa se descurce in fiecare situatie.

Exista multe femei care dupa 40 de ani au mai multa energie decat la 18 ani, asa ca sunt preferate in conversatiile de pe site-urile de vieochat, iar acestea asteptate sa aplice pentru a fi modele la studiourile de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *