studiouri videochat galati

Un nou eveniment extraordinar propus de AWSummit, proiect ce se desfasoara in fiecare an la Mamaia va avea loc in Romania in luna Octombrie. Acesta se numeste AW Campus si are ca scop reuniunea studiourilor de videochat cu renume pentru realizarea de activitati inovative, in care utilul si placutul sunt intotdeauna imbinate si din care rezulta colaborari pe termen lung, dar si in care modelele vechi si noi din studiouri se cunosc mai bine, leaga prietenii stranse si impartasesc experientele pe care le au la studiouri.

Este o oportunitate buna pentru realizare de planuri de colaborare, de imbunatatire a tehnicilor de promovare, totul intr-un mediu placut si relaxant, si o ocazie unica in care modelele de videochat pot sa isi imbunatateasca abilitatile si sa invete lucruri noi si interesante de la cei mai buni speakeri din industria videochatului. Nu lipsesc din program activitatile de relaxare si petrecerile, dupa toate provocarile la care vor fi supuse modelele.

In acest moment, orasul Galati este fruntas la numarul de studiouri de videochat care vor fi prezente la eveniment, avand pana acum un numar de trei studiouri inscrise:  SmartChat Studio, NightProwl Studio si Studio Lux, fiind urmat de Bucuresti, cu 2 studiouri inscrise. Primele doua studiouri de videochat Galati, SmartChat Studio si NightProwl Studio, au participat si la editia de anul acesta a evenimentului “Play with your heart”, organizata tot de AWSummit. Acolo au avut parte de experiente placute, memorabile, care le-au determinat sa participe si la editia AW Campus de anul acesta.

Activitatea va avea loc in perioada 7-9 Octombrie 2016, la pensiunea Cetatea Carului din Moeciu de Sus, si se va desfasura incepand cu ora 10:00. Adresa exacta a locatiei este DN73, Drumul Carului 507132.

Perioada de inscrieri inca nu s-a incheiat, iar pe site-ul oficial se poate gasi un formular de contact, unde orice studio se poate inscrie daca doreste sa fie prezent. Se asteapta o prezenta si mai mare a studiourilor de videochat din Galati, deoarece in oras activitatea este cotata ca fiind una de foarte buna calitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *