site-uri de videochat

Inca de la inceputul dezvoltarii industriei videochat-ului, a aparut nevoia crearii platformelor pe care modelele sa isi poata desfasura activitatea. O parte dintre acestea au disparut cu timpul, iar altele au evoluat si au devenit adevarate fenomene in industrie, reusind astfel sa se claseze printre cele mai vizitate si mai cunoscute website-uri din lume.

In functie de numarul de accesari, de popularitate, de rankul la nivel global va prezentam un top informativ al site-urilor de videochat din lume. Bineinteles ca in functie de preferintele fiecarui client, sau ale modelului, acest clasament se poate schimba.

  • Unul dintre cele mai bune si mai vizitate site-uri de videochat din lume este Jasmin.com, care are milioane de accesari in fiecare zi. Acesta este site-ul cu cei mai multi vizitatori, dar si cele mai multe modele active. Daca stam sa ne gandim ca exista 100.000 de romance care activeaza pe aceasta platforma, atunci va puteti da seama cat de cunoscut este acest website.
  • Chaturbate.com, este un site impresionant cu unele dintre cele mai frumoase modele care ofera pe langa videochat-ul adult si posibilitatea videochat-ului non-adult si cel non-erotic.
  • MyFreeCams.com este un site destul de mare, avand aproximativ 30.000 de modele inregistrare, si ofera o metoda destul de exacta de filtrare a tipului de model cu care iti doresti sa discuti, un lucru pe care vizitatorii il apreciaza.
  •  ImLive.com este un site de asemenea cunoscut in industrie cu modele foarte experimentate, care ofera show-uri dintre cele mai incendiare. Este un nume destul de sonor care atrage in fiecare an modele dintre cele mai profesioniste si este activ la cele mai mari evenimente internationale din domeniu.
  • NeedLive.com este un site care incearca sa isi faca un nume in industrie, si se pare ca reuseste foarte bine. Multe dintre modele, desi incepatoare, reusesc sa atraga foarte multi vizitatori datorita seriozitatii si implicarii lor.

Mai exista multe alte platforme de videochat din lume foarte populare, pe care activeaza o multime de modele cu diferite personalitati si care ajung sa aiba castiguri foarte bune in functie de performante. Doar site-urile cele mai serioase ajung sa fie cunoscute, deoarece reputatia se creaza cu review-uri pozitive, iar site-urile cu cei mai multi vizitatori, aduc si un venit proportional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *