model-de-camera-VR-de-videochat-terpon

Terpon este un nou producator de camere web , care a introdus recent pe piata primele modele de camere 3D pentru Realitate Virtuala ce vor fi folosite de modelele de videochat. Acest webcam atinge limitele perfectiunii pentru orice conexiune intre membru si modelul de videochat, interactiunea pare mai mult decat reala, si toate aceste lucruri se intampla fara investitii exorbitante.

Realitatea virtuala este  o tendinta revolutionara in industria de divertisment pentru adulti. Studiourile de videochat achizitioneaza echipamente costisitoare pentru a oferi membrilor care intra in contact cu modelele cele mai bune si mai avantajoase servicii, iar acum, cu ajutorul tehnologiei introduse pe piata de Terpon, lucrurile devin mult mai usoare.

Pentru testarea camerelor si echipamentelor inainte de lansare, au fost selectate aproximativ 1000 de modele. Echipamentele vor fi lansate in mod oficial in cea mai scurta perioada, in Februarie sau Martie, urmand sa fie achizitionate  de orice model doritor, si vor fi disponibile intr-un numar destul de limitat. Atunci cand aceste modele de camere web pentru modelele de videochat vor fi lansate, vor avea o documentatie pusa la dispozitie pentru oricine, in care fiecare model va invata sa filmeze si sa foloseasca functia de Realitate Virtuala.

Vor exista doua variante ale acestei camere web: Hermes si Artemis. Iata cum va functiona fiecare model: Hermes este modelul de camera web putin mai simplist, fara prea multe setari care poate fi folosit de orice model. Aceasta doar se conecteaza cu ajutorul unui cablu USB, si experienta live poate trece la un alt nivel. Artemis insa este modelul mai avansat al acestei camere web. Aceasta are nevoie si de un computer special oferit tot de Terpon. Aceasta poate capta 60 fps si surprinde imagini 4k. Acest lucru face ca intre cele doua tipuri de camere web sa fie o mare diferenta.

Compania Terpon nu pune in schimb aceste modele de camere web de videochat spre vanzare. Acestea se vor putea doar inchiria la un pret incepand cu 30$ pe luna, fara a  avea vreun contract pe o perioada minima obligatorie.. In acest mod, modelele nu trebuie sa mai plateasca pentru actualizari de software sau hardware, si se atenueaza si costurile ridicate componentelor hardware folosite si primesc in mod gratuit orice fel de suport 24/7.

Realitatea virtuala este un viitor destul de sigur pentru insutria videochat-ului, iar un astfel de model de camera cu siguranta garanteaza fiecarui spectator o experienta coplesitoare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *