videochat galati

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul de plin de evenimente interesante pentru studiourile de videochat din Galati. In perioada 7-9 Octombrie a avut loc la Moeciu de Sus prima editie a evenimentului AW Campus, organizat de catre echipa AW Summit, eveniment la care au participat 6 studiouri din tara, dintre care 3 dintre cele mai importante si mai bine clasate studiouri de videochat din Galati: SmartChat Studio, NightProwl Studio si Lux Studio.

Desi uneori vremea nu a fost prietenoasa, a fost un weekend plin de adrenalina, de energie si de voie buna, iar modelele si reprezentantii studiourilor s-au distrat la cote maxime, au participat la curse cu ATV-urile pe dealurile din statiune, s-au intrecut la concursuri in parcuri de aventura, si au dat tot de au putut pentru a castiga toate probele. Fetele si-au depasit frica de inaltime si orice temere atunci cand a fost vorba de castigarea de probe pentru echipa si au demonstrat ca sunt stapane pe situatie si ca traseele prin copaci sau mersul pe tiroliana nu sunt o piedica pentru nici una dintre ele.

Per total evenimentul a fost unul foarte reusit si palpitant, iar la final s-au ales castigatorii. Nici un studio de videochat din Galati nu a plecat acasa cu marele trofeu, dar asta nu a mai contat. In final, distractia a fost pe primul loc, si experientele unice petrecute de fiecare studio in parte la Moeciu ajuta modelele sa lucreze ca o echipa pentru o experienta placuta la locul de munca, si le impulsioneaza sa faca performanta pe mai departe.

Petrecerile si distractia au fost nelipsite si de la acest eveniment, la fel cum se intampla de fiecare data pentru ca modelele sa se relaxeze si sa vina sa lucreze cu forte proaspete si dornice de castiguri si mai mari.

Dupa succesul de anul acesta al evenimentului, se planuieste si se incurajeaza un nou eveniment de acest fel si pentru anul urmator, la care se asteapta inscrierea si mai multor studiouri pentru a participa la activitati extreme si pentru ca modelele sa isi puna capacitatea de a lucra in echipa la incercare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *