NightProwl Studio XBIZ Berlin

NightProwl Studio Galati, unul din cele mai bune studiouri de videochat din oras va participa pentru a doua oara in 2016 la conferinta XBIZ, in Berlin, dupa participarea la precedentul eveniment in perioada 12-15 Ianuarie la Los Angeles. Dupa experientele interesante avute acolo, reprezentantii studioului au ramas placut impresionati, asa incat de aceasta data au decis sa participe intr-o calitate mai speciala, cea de sponsori. Este o mandrie pentru orasul Galati sa aiba reprezentanti la un eveniment de o astfel de anvergura, mai ales in calitate de sponsori principali, alaturi de nume mari din industrie.

Pe parcursul acestui an, cei de la NightProwl Studio au pus in practica ideile deprinse la conferinta si au reusit sa isi perfectioneze tehnicile de promovare, si-au facut multi prieteni si cunostinte, au stabilit noi relatii cu reprezentanti ai celor mai mari site-uri de profil din lume si s-au simtit extraordinar, fiind din ce in ce mai motivati sa continue  proiectele incepute de-a lungul timpului, sa isi perfectioneze modelele pentru ca acestea sa reuseasca sa aduca castiguri din ce in ce mai mari.

Evenimentul XBIZ Show de la Berlin va avea loc in perioada 11-14 Septembrie, si a fost anuntat in Martie, dupa succesul uimitor pe care l-a avut editia din Ianuarie de la Los Angeles.

Dupa cele cinci editii organizate la Londra, orasul Berlin a fost ales ca noua gazda a evenimentului, datorita accesibilitatii si deschiderii catre evenimente din industria adult, fiind piata cea mai mare pentru acest domeniu din Europa, dar si datorita faptului ca Marea Britanie a devenit mai restrictiva cu evenimentele de acest tip, si webmasterii pentru adulti risca sa fie penalizati.

Editia din Septembrie se anunta a fi una unica, plina de evenimente in toate cele 4 zile in care participantii vor se vor implica in activitati de marketing, Social Media, vanzari de servicii, workshopuri specializate, activitati de network-ing si multe multe petreceri si evenimente exclusiviste.

Pentru mai multe informatii, orar, participanti si inscrieri, puteti vizita site-ul oficial al evenimentului: XBIZ Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *