socializare model videochat

Industria videochat-ului din Romania nu este una dintre cele mai bine privite activitati de pe piata, desi este una dintre cele mai preferate in randul tinerelor dornice sa lucreze si sa castige banii ce le asigura independenta fata de parinti. Fetele care lucreaza ca modele de videochat in studiouri sau de acasa probabil stiu cel mai bine despre ce vorbim, de aceea se pune problema izolarii sociale si a comunicarii si exteriorizarii fata de cei din jur.

Toata aceasta activitate care se desfasoara intr-un cadru legal si in deplina siguranta le pune probleme majoritatii femeilor care se feresc sa vorbeasca despre ocupatia pe care o au cu cei din jur, iar acest lucru poate duce la relatii tensionate cu parintii, prietenii sau chiar partenerul de viata. Se creaza astfel un stres suplimentar care le pune pe fete in situatii dificile, le aduce in stadiul in care vor sa renunte la a mai fi modele de videochat.

Nu aceasta este intr-adevar rezolvarea, se pot gasi solutii care remediaza problema relatiilor sociale tensionate din cauza meseriei de model de videochat. Iata cateva solutii de rezolvare a acestei probleme:

  • Dezvalue apropiatilor la momentul oportun ocupatia pe care o ai. Gandeste-te din timp care sunt cele mai mari avantaje pe care ti le aduce aceasta ocupatie, si vorbeste despre mediul ideal in care se regasesc modelele la cele mai mari studiouri de videochat. Cunostintelor poti sa le prezinti ocupatia la modul general, intr-o maniera care sa nu te puna intr-o postura incomoda.
  • Gaseste persoane de incredere la studio. Poti sa te gandesti ca multe dintre fete trec prin aceeasi situatie ca si tine, si cu siguranta te vor intelege si poate iti vor da sfaturi despre cum sa treci si sa infrunti aceasta situatie.
  • Fii deschisa cu partenerul de viata. Daca iti doresti sa fii model de videochat si sa ai o viata personala de invidiat, fii deschisa cu partenerul de viata si arata-i ca nu trebuie sa fie gelos sau sa se comporte intr-o maniera diferita cu tine. Demonstreaza-i ca aceasta activitate nu este cu nimic diferita fata de alte ocupatii, doar ca se castiga mai bine.
  • Cauta rezolvari pe alte forumuri sau bloguri. Cu siguranta vei citi lucruri foarte interesante pe care le-au intampinat alte fete care fac videochat si modul in care le-au gasit acestea rezolvare, si poate vei lua exemplu de la ele pentru a rezolva problema socializarii pe tema activitatii pe care o practici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *