videochat galati

In perioada 6 – 9 Iunie 2017 va avea loc la Mamaia unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria videochat-ului: Aw Summit editia 2017. Acest eveniment care aduna an de an cele mai cunoscute nume si personalitati din videochat, desfasurat de ani buni la Mamaia, isi propune si in aceasta vara sa dezvolte cele mai interesante si mai fierbinti subiecte din domeniu.

Nu vor lipsi workshop-urile, prezentarile celor mai noi si inovative tehnologii din domeniu, schimburile de idei si experiente, dar si crearea de noi parteneriate si prietenii.

De la eveniment nu vor lipsi nici cele mai bune studiouri de videochat din Galati, care sunt prezente la toate proiectele unde fiecare detaliu este gandit foarte atent. Fie ca vorbim despre NightProwl Studio, studio de la care a pornit toata ideea Aw Summit care va fi prezent in calitate de Platinum Sponsor sau de SmartChat Studio, prezent in calitate de Gold Sponsor, orasul Galati este foarte bine reprezentat la eveniment.

Pe data de 7 iunie 2017, in cadrul Aw Summit, va avea loc gala anuala de premiere Aw Awards, asteptata de toata lumea. In cadrul acesti gale vor fi premiate cele mai bune studiouri, modele, site-uri de videochat, terminale de plata, cele mai bune personalitati din bransa sau reprezentanti ai site-urilor si portalurilor de stiri si noutati.

Nominalizarile s-au facut si sesiunea de voturi s-a deschis. Din cele peste 30 de categorii, SmartChat Studio a fost nominalizat la 2 categorii: “Shinning Live Cam Studio” si “Innovative Live Cam Studio”. Doritorii inca pot sa voteze studioul preferat, accesand acest link (http://aw-awards.com/vote), pentru ca acesta sa castige macar unul din trofee.

Le uram succes celor de la SmartChat Studio! Desi nominalizarile reprezinta un pas important spre evolutie, le dorim sa se intoarca la studio cu inca un premiu, care le va confirma inca o data rezultatele muncii de calitate de la deschidere pana acum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *