Mai sunt doar putine zile pana cand studioul SmartChat Galati implineste 5 ani de activitate, mai exact pe data de 15 Decembrie 2016, iar cu aceasta frumoasa ocazie, a aniversarii, echipa va sarbatori si se va bucura de realizarile de pana acum. Si, daca stam sa ne gandim nu sunt putine la numar.

Pe langa numeroasele nominalizari la evenimentele si galele internationale din industrie de care au avut parte, membrii echipei SmartChat Galati s-au implicat in mod constant in dezvoltarea acestui domeniu de cand au venit pe piata, in diferite moduri, de la participarea ca speakeri la workshop – uri si evenimente, la interventii in presa si chiar sponsorizari. Mai trebuie sa amintim si de evenimentele caritabile la care SmartChat Galati a fost prezent de fiecare data cand a fost nevoie. Unul dintre aceste evenimente a fost “Play with your heart!” unde modelele s-au distrat de fiecare data si au donat pentru cei care au avut nevoie.

Ca rasplata pentru lucrurile realizate pana in acest moment, SmartChat Studio a considerat ca a fost nevoie de trecerea la o alta etapa de evolutie si dezvoltare. De aceea, pe data de 15 Noiembrie 2016, echipa SmartChat a deschis un nou sediu in centrul orasului Galati, mai mare, mai modern si care beneficiaza de tehnologie mai avansata. Cand vorbim de tehnologie moderna, se poate specifica faptul ca studioul este poate singurul din Romania care are un studio foto – video de nivel international unde se produc toate materialele necesare studioului.

Noul sediu are o capacitate de 30 de locuri, fiind perfect pentru viitoarele modele care doresc sa aplice pentru un interviu la un studio de videochat in Galati. Design-ul a fost realizat de profesionisti si se poate observa atentia la detalii, bunul gust si calitatea. Este locul de munca perfect pentru femeile independete care vor sa aiba castiguri cat mai mari si sa se bucure de legalitate. Aceasta deoarece tot ceea ce se intampla la studio se desfasoara in mod legal si transparent.

Puteti sa vedeti mai jos cateva imagini din noua locatie a studioului. Dar pentru mai multe detalii si informatii puteti sa mergeti la un interviu.smartchat-galati-studio-nou smartchat-galati-studio-nou1 smartchat-galati-studio-nou2 smartchat-galati-studio-nou3 smartchat-galati-studio-nou4 smartchat-galati-studio-nou5 smartchat-galati-studio-nou6 smartchat-galati-studio-nou7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *