sfaturi model videochat

 

In ciuda parerii majoritatii, un model ce practica videochat-ul cu succes nu este reprezentat doar de curbura formelor sau cat de bine stapaneste diferitele jucarii sexuale pe care le are in posesie. Un model trebuie sa aiba un bagaj de cunostinte cat mai variate si cat mai aprofundate cu putinta. Trebuie sa stie ce este acela IP la fel cum trebuie sa stie si ce este DP sau de ce Ubisoft minte la fiecare conferinta E3.

Pentru un model ce doreste sa aiba succes in video chat, Google reprezinta cel mai important instrument in campul muncii. Cu o simpla cautare putem afla cele mai noi trenduri indiferent de subiectul abordat si incepand din acest punct, ne putem cu usurinta informa despre fiecare element ce constituie un anumit trend in gaming, jucarii sexuale, IT sau orice alt subiect.

Cea mai mare greseala facuta de majoritatea modelelor este ca dupa un timp inceteaza a mai acumula noi cunostinte. Fie si-au acumulat deja o plaja de clienti si considera ca este indeajuns, fie ca pur si simplu nu mai doresc, majoritatea modelelor cad in plasa “multumirii de sine.” Iar in momentul in care nu mai este de ajuns sau acea plaja de clienti a secat, descopera ca este mult mai greu sa o ia de la capat.

Un ultim sfat special pentru tine:
Tu, femeie ce stii ca video chat-ul reprezinta o cariera, nu doar un mod de a castiga niste bani, care iubesti ceea ce faci si iti doresti sa o faci permanent, fa zilnic urmatorul exercitiu: documenteaza-te despre un subiect la intamplare, in fiecare zi alt subiect. Foarte curand vei vedea ca rezultatele vor aparea singure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *