sfaturi pentru alegerea site-ului de videochat

Exista foarte multe fete care lucreaza in industria videochat-ului in Romania, din studio sau de acasa  si de cele mai multe ori acestea aleg la intamplare site-urile unde isi desfasoara activitatea, fara a se informa inainte foarte bine.

Ei bine, alegerea unui astfel de site nu este tocmai usoara, deoarece fiecare site are anumiti termeni si conditii si anumite reguli pe care nu toate fetele le stiu. Atunci cand se lucreaza din studio, lucrurile sunt ceva mai simple, deoarece multe dintre studiouri lucreaza cu anumite platforme si modelele isi desfasoara activitatea acolo inca de la inceput. Este bine de intrebat si acest lucru pentru siguranta ca viitorul model se pliaza pe cerintele platformelor cu care lucreaza studioul.

Exista mai multe lucruri care trebuiesc luate in considerare la alegerea platformei cu care modelul doreste sa lucreze. Iata care sunt acestea:

  • Modalitatile de plata a serviciilor si frecventa cu care se face plata. Sunt doua lucruri foarte importante, deoarece in functie de metodele prin care se face plata catre modele, conteaza timpul pana cand banii ajung in conturile fetelor, dar si comisioanele fiecarei metoda in parte. In functie de frecventa de plata catre modele, se acumuleaza si o suma mai mare pentru comisioane de la metodele de plata, deoarece la sume mai mici comisioanele sunt mai mari. De aceea este bine de verificat inainte toate detaliile despre plati, pentru ca fiecare fata sa stie cat de des sa ceara plata.
  • Tipurile de siteuri (freemium sau premium). S-a mai discutat despre site-urile freemium si care sunt dezavantajele lor pe termen lung, si desi acestea au trafic mai mare, datorita accesului liber al oricarui doritor, castigurile mai mari sunt de pe site-urile premium, acolo unde fiecare minut pe live chat este taxat.
  • Procentul care ii revine modelului. Castigurile de pe urma activitatii unui model pe o platforma sunt impartite, doar o parte din acesta ii revin modelului. Modelele foarte bune si cu multa experienta ajung sa negocieze partea care le revine lor. Este bine ca inainte de alegerea unui site pentru activitate, fetele sa se intereseze care este procentul pe care il primesc, cat de bine este cotat site-ul pe care lucreaza pentru a vedea care este traficul pe care il are si sa puna in balans toate aceste lucruri pentru a face alegerea optima.
  • Alegerea personala. Alegerea unui site este de cele mai multe ori subiectiva. In functie de recomandari, sau de experienta, o fata alege sa lucreze pe un anumit site care ii place sau cu care este familiarizata. Poate datorita membrilor cu care a mai interactionat sau a categoriilor care ii permit sa se exprime asa cum doreste, se simte sigura pe ceea ce face si are mai multa incredere in ceea ce face. Atunci cand se muleaza mai bine pe mai multe categorii, un model de videochat are sanse mai mari sa se faca remarcat.

Exista multi factori dupa care o fata poate alege platforma perfecta pentru tipologia ei. In functie de personalitate, de limbile pe care le cunoaste, de categoriile in care se incadreaza sau de termenii si conditiile fiecarui site, un model de videochat poate face performanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *