seriozitate si angajament

Poate multe din fetele care doresc sa lucreze ca modele au impresia ca imediat cum se angajeaza la un studio de videochat, banii vor incepe sa zboare. Lasandu-se in baza acestei idei, o mare parte din ele dau gres si renunta, deoarece realitatea le demonstreaza altceva, accea ca este nevoie de munca si perseverenta pentru a reusi. Altele relationeaza ideea de “program flexibil”  cu ideea “fac ce vreau si muncesc cat vreau”, dar in majoritatea cazurilor “program flexibil” inseamna alegerea unor ture de lucru, care le vor permite sa desfasoare si alte activitati. De aceea se pune problema seriozitatii si angajamentului fata de echipa cu care lucreaza modelul, dar si fata de activitatea in sine.

Seriozitatea fata de propria persoana si dorinta de evolutie. Daca un model isi propune un anumit target pentru o perioada de timp, doreste teoretic sa castige acea suma si are vointa, dar atunci cand vine vorba de practica, da inapoi, iar atunci cand vede ca dupa jumatate din timp nu are acumulata nici macar o mica parte din ceea ce si-a propus, incepe sa se panicheze, si acesta nu este un lucru de acceptat. Meseria de model de videochat, sau alte meserii in care trecerea timpului isi spune cuvantul este asemanatoare cu aceea a inceperii unei afaceri, in care exista atat suisuri cat si coborasuri, iar atitudinea pozitiva conteaza indiferent de rezultat.

Angajamentul este ideea fundamentala pentru a reusi ca model de videochat. Asa cum spun unii dintre marii ganditori ai lumii, oricine vrea sa obtina ceea ce isi doreste trebuie sa aiba disponibilitatea de a face tot ceea ce este nevoie. Atunci cand un model considera ca trebuie sa faca 10 pasi pentru a reusi, atunci pentru a fi sigura, ca este bine, va face 11 pasi.

Puterea acestor 2 principii este cea care ar trebui sa motiveze fiecare model de videochat, iar aceste idei sunt cele care fac diferenta intre modelele care pierd si cei care castiga, este ceea ce face diferenta intre modelele de top si modelele “de rand”. Desi poate dura mai mult pana ajung acolo unde si-au propus, fetele serioase vor incerca orice metoda legala si care tine de bun simt pentru a-si maximiza potentialul in vederea atingerii unui scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *