programe de afiliere angalari videochat galati

Programele de afiliere in videochat sunt surse din care modelele isi pot rotunji veniturile incasate deja din activitatea pe care o practica. Si nu este vorba de putini bani. Unele pot avea castiguri chiar semnificative din acest lucru.

Ce este de fapt un program de afiliere in videochat?

Vom lamuri in cele ce urmeaza ce este un program de afiliere si cum se foloseste acesta in videochat. Un program de afiliere este de fapt un sistem de marketing care rasplateste persoanele care folosesc sistemul pentru clikurile sau potentialii clienti pe care le obtin. Primul program de afiliere a fost propus de catre Amazon in anul 1996 si a avut un mare succes, iar acum toate marile companii folosesc aceasta strategie pentru promovare.  Si cum cele mai bune idei sunt preluate in videochat, la fel a fost si cazul programelor de afiliere. In acest moment, top cele mai bune site-uri si platforme de videochat folosesc aceste sisteme si programe de afiliere, si fiecare dintre ele este mai diferit, si mai performant decat celelalte. Scopul acestor programe de afiliere in videochat este acelasi ca peste tot in Internet: sa directioneze persoanele potrivite care chiar cheltuie pentru modelele de videochat. Exista platforme de videochat care au programe de afiliere special create pentru modelele de videochat, si alte site-uri care au programe de afiliere generale, care includ si modelele de videochat.

Exista mai multe optiuni integrate intr-un program de afiliere al unui site de videochat:

  • Pay Per Sale (PPS);
  • Revenue Sharing (RevShare);
  • Pay Per Lead (PPL).

Vom vedea in cele ce urmeaza ce inseamna fiecare dintre aceste optiuni si prin ce se diferentiaza acestea.

Pay Per Sale. Cunoscut si sub denumirea de Cost Per Sale (CPS) sau Pay Per Signup, acesta este un tip de program de afiliere bazat pe numarul de vanzari. Un astfel de exemplu este suma de bani cheltuita pentru a cumpara jetoane. Acest sistem recompenseaza afiliatii cu o suma fixa pentru un anumit numar de membri platitori (Intre 1 si 5 clienti o suma, 5 – 10 clienti o alta suma, etc). In functie de fiecare platforma de videochat, aceste recompense variaza, si sistemele sunt implementate in mod diferit. Ca avantaj al acestei metode se poate enumera obtinerea unei sume insemnate de bani pentru fiecare vanzare. Este simplu de folosit si se castiga destul de multi bani. Ca dezavantaj se poate enumera faptul ca aceste sume se primesc o singura data. Suma de bani care este primita de fiecare afiliat in videochat nu are legatura cu suma  cheltuita de fiecare membru platitor pe site-urile de videochat.

Revenue Sharing sau RevSharing este o metoda diferita de cea enumerata mai sus. Cum functioneaza aceasta metoda? Afiliatul primeste un anumit procent din ceea ce fiecare membru cheltuie pe site-urile de videochat. In functie de fiecare site de videochat, perioada in care afiliatul primeste acest procent poate varia. Durata poate fi un an, sau de ce nu, unele site-uri din top site-uri de videochat isi rasplatesc afiliatii cu un anumit procent din ce cheltuiesc membrii pe viata. Un avantaj major al acestei metode este ca nu exista o limita a banilor care se pot castiga. Desi din pacate exista si membri care cumpara jetoane doar o singura data, iar acesta este un dezavantaj.

Pay Per Lead. Acesta este un sistem de afiliere bazat in mod exclusiv pe cautarea de potentiali clienti pe care un model ii propune pe un site de videochat. Acesti clienti nu trebuie sa plateasca sau sa cumpere jetoane. Ei pot sa se inscrie pe un site de videochat, chiar si printr-un cont gratuit. Astfel, pentru fiecare membru inscris propus de un afiliat, acesta primeste o anumita suma de bani. Aceasta suma de bani variaza de la site la site. Uneori site-urile de videochat mai au si un alt criteriu prin care acorda recompensele: tara de unde provine membrul, si in functie de asta acorda o suma de bani afiliatului. Desi afiliatul primeste bani pentru fiecare client adus, desi acesta nu cheltuie nici un ban, dezavantajul este ca suma primita este foarte mica.

Fiecare program de afiliere site-uri de videochat are avantajele si dezavantajele lui, si fiecare model este liber sa aleaga metoda pe care doreste sa o incerce. In afara de a fi model la studiourile care fac angajari videochat Galati, modelele pot castiga sume frumoase din programele de afiliere. Depinde de tipurile de clienti pe care modelele din videochat Galati sau videochat Romania le au ca tinta. Pe termen lung, cu siguranta RevShare este cel mai avantajos, deoarece exista o mare sansa ca un membru care a prins gustul discutiilor private sa intre in mod constant pe site-urile de videochat. Dupa cum am zis, in functie de descriere si de target, fiecare model este liber sa aleaga un program de afiliere in videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *