Zilele acestea au fost anuntati nominalizatii pentru primul mare eveniment al inceputului de an 2017 din industria videochat-ului. Este vorba despre  XBIZ Show, eveniment ce se va desfasura in perioada 9 -13 Ianuarie la Los Angeles, si unde cei mai bune oameni din industrie vor discuta si vor pune la punct viitorul industriei videochat-ului. La eveniment vor avea loc seminarii, workshop-uri si evenimente speciale in care se va discuta si despre evolutia acestui domeniu si directia spre care se indreapta in viitor.

In cadrul acestui cunoscut eveniment va avea loc si gala XBIZ Awards, unde celor mai buni din industrie li se vor rasplati meritele. Aceasta se va desfasura pe data de 12 Ianuarie intr-una dintre cele mai mari si mai frumoase locatii din Los Angeles, Westin Bonaventure Hotel.

XBIZ Awards, care in 2017 va sarbatori a 15-a aniversare isi propune sa fie unul memorabil, poate cel mai bine organizat de pana acum, si sa adune si de aceasta data cei mai buni oameni din industria dedicata edultilor intr-un eveniment memorabil din care toata lumea va avea de castigat.

Nominalizarile facute acopera o gama foarte larga de categorii  si profiluri de activitate din industrie. Videochat-ul din Romania, si mai ales din orasul Galati este foarte bine reprezentat. Doua studiouri din oras, SmartChat Galati si NightProwl Studio au fost nominalizate in cadrul evenimentului pentru cel mai bun studio al anului (categoria Cam Studio of the Year), si se lupta pentru castigarea acestui premiu cu unele dintre cele mai bune studiouri din lume. Fiecare dintre aceste studiouri lupta sa fie cel mai bun si oamenii care lucreaza in interior muncesc in fiecare zi pentru a obtine rezultatele asteptate. Cei de la NightProwl Studio sunt de asemenea si pe lista sponsorilor, participand la categoria “Gold Sponsors”.

Fie ca cel mai bun sa castige in aceasta competitie. Vorbim despre doua studiouri cu experienta in participarea la acest tip de evenimente acolo unde de fiecare data s-au situat in top si au avut rezultate dintre cele mai bune. Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *