nightprowl studio

Dupa ce, de la deschidere, din anul 2011, NightProwl Studio a fost un etalon pentru videochat-ul autohton cat si pentru cel international, reprezentantii studioului au considerat ca a fost nevoie de trecerea catre o alta etapa. De aceea in luna mai, NightProwl Studio va deveni o franciza, creand astfel oportunitati pentru investitorii dornici sa se implice in industrie.

Procesul de dezvoltare va fi insa lent si de durata, reprezentantii studioului concentrandu-se pe deschiderea unor noi locatii in tara. Acestia vor sa aiba cel putin acelasi succes pe care il au cu studioul din Galati, care desi este unul de marime medie, cu un numar de 10 camere de lucru, le poate face cu usurinta concurenta celor mai mari studiouri din tara la capitole precum echipamente si tehnologii, conditii de lucru, modele de top sau castiguri obtinute.

Prima locatie a noii francize NightProwl Studio va fi localizata in Constanta si va fi tot de marime medie, avand pentru inceput un numar de 8 camere de lucru. In functie de numarul aplicantelor pentru job-ul de model de videochat, numarul camerelor se va putea extinde cu cel putin 4, pentru a putea acoperi cererile.

Principiile si regulile de dezvoltare ale noului studio nu vor diferi fata de cele ale studioului actual. Cea mai multa atentie si cel mai mult efort se vor distribui spre dezvoltarea modelelor si perfectionarea acestora spre interactionarea in mod corect cu membrii de pe site-urile de videochat. Se vor face schimburi de experiente intre modele si se vor angaja traineri specializati si cu experienta care sa aduca noul studio cel putin la nivelul celui vechi.

Toata echipa NightProwl Studio asteapta cu nerabdare deschiderea noului studio si spera ca acesta sa aiba succesul dorit. Dupa deschidere se vor face atat angajari videochat Galati, cat si angajari videochat Constanta, si se asteapta un numar mare de aplicante pentru interviu. Echipa este antrenata si pregatita sa dezvaluie din cunostintele proprii fetelor care doresc sa lucreze in videochat Galati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *