SmartChat-si-NightProwl-Play-with-your-heart

Distractie si adrenalina; de acest lucru au avut parte modelele de la studiourile de videochat din Galati in cadrul evenimentului caritabil “Play with your heart”, organizat de AWSummit. Aflat la cea de-a treia editie din ultimii doi ani, evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri pentru persoanele aflate in centrele sociale, iar pentru acest lucru modelele de la studiourile SmartChat si NightProwl Studio din Galati s-au “duelat” intr-un joc de Paintball.

Felete s-au distrat de minune si nu au lipsit zambetele si voia buna. Echipate corespunzator, acestea s-au incalzit putin si s-au antrenat inainte a incepe cu adevarat jocul. Au tras in tintele improvizate pentru a-si testa exactitatea vizuala, iar cand s-au simtit pregatite, s-au pozitionat in sir indian si au pornit spre “locul de batalie”.

Modelele au fost curajoase si nu s-au lasat intimidate de bilele care le loveau, s-au concentrat si au luptat pana la final. Desi jocul  nu a fost usor si a fost destul de lung, distractia s-a mentinut la cote maxime, iar fetele nu au mai resimtit nici oboseala, si nici durerile de la vanataile care au aparut in urma loviturile primite. Jocul s-a incheiat echitabil si toata lumea a ramas in aceleasi relatii de prietenie. Adevaratii invingatori au fost cei care vor primi cei aproximativ 2000$ stransi in urma donatiilor facute de toti reprezentantii celor doua studiouri prezente la eveniment: SmartChat si NightProwl Studio. Video-ul evenimentului il puteti vedea intr-un articol anterior publicat pe site, sau puteti sa il gasiti pe paginile oficiale de facebook ale celor doua studiouri participante.

Distractia va continua si pe viitor, cu o noua editie “Play with your heart” asa cum este scris si pe contul oficial de facebook AWSummit. Pentru alte studiouri din Galati care vor sa ia parte la urmatoarele editii ale evenimentului, tot ce trebuie sa faca este sa trimita un mesaj prin care sa specifice dorinta de a participa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *