creare fanclub

Activitatea de model de videochat poate fi una foarte profitabila pentru toate fetele care realizeaza care sunt toate posibilitatile de a avea castiguri tot mai mari care sa le propulseze acolo unde si-au dorit si sa le maximizeze.

Din videochat se castiga foarte bine cu multa munca si efort, deoarece multe dintre site-urile de videochat au un flux constant  de membri care le aduc venituri decente modelelor, dar multe fete inteligente aleg sa mai castige si pe cont propriu. De aceea trebuie sa isi creeze o retea de fani care sa le urmareasca activitatea. Mai ales pentru modelele noi, care au nevoie de rabdare pentru ca lucrurile construite sa fie de impact, iar numele sa aiba rasunet. In acest mod, fanii se vor crea in mod natural intr-un timp scurt si vor fi foarte fideli modelelor.

Iata cateva sfaturi care ajuta pentru crearea unei retele variate de fani prin intermediul diferitelor medii de exprimare in mediul online:

  1. Crearea unui site / blog personal. Asa cum am discutat in cateva din articolele precedente, site-ul personal este unul dintre cele mai puternice instrumente de promovare online. El trebuie sa fie in permanenta actualizat cu continut nou si relevant. Fetele din videochat pot sa obtina foarte multi fani in timp, curiosi sa vada de exemplu cum se desfasoara o zi din viata unui model. Site-urile se pot crea foarte usor folosind platforme ce ofera o multime de facilitati precum WordPress sau ModelCentro.
  2. Crearea de conturi pe cat mai multe retele de socializare. Pe langa acest lucru este recomandat si conectarea site-ului cu conturile pe aceste retele, si distribuirea noului continut pentru vizualizare. Mai mult, se recomanda adaugarea de butoane de follow direct de pe site pentru membrii care doresc sa urmareasca modelele.
  3. Inregistrarea pe cat mai multe site-uri de videochat. Analizand continutul fiecarui site, in functie de ceea ce i se potriveste fiecarui model, aceasta poate sa fie live pe mai multe site-uri. Acest lucru este destul de solicitant totusi. De asemenea, inregistratrea in directoarele de specialitate ii va conferi acesteia mai multa notorietate, si o va plasa spre o audienta mai complexa. Multe dintre aceste directoare ofera si posibilitati de adaugare de linkuri catre site-urile si blog-urile proprii, unde membrii se pot inregistra.

Este usor de creat o retea de fani, si fiecare model poate face acest lucru, pentru a-si rotunji veniturile si a aduce noi adepti, deoarece exista multi membri care platesc pentru a fi la curent cu toate noutatile legate de modelul favorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *