Toamna se culeg roadele, si se pare ca toamna aceasta a inceput numai bine pentru studioul de videochat SmartChat Galati. Zilele trecute, un model cu experienta din cadrul studioului a reusit sa ajunga in top 5 al celor mai bune modele ce activeaza pe cel mai mare site de videochat din lume, Jasmin, situandu-se pe locul 4, la mica distanta de liderul din luna respectiva. Avand, pentru luna august castiguri care i-ar face invidiosi chiar si pe cei mai bogati, modelul merita apreciat pentru  toate eforturile pe care le depune mereu, si pentru toata staruinta cu care a muncit si a evoluat in cei trei ani de cand e afla la studio.

castig imens model videochat smartchat Galati

Eforturile echipei de a multumi fetele cu care lucreaza este foarte mare si munca neincetata a acestora este rasplatita mereu de modelele care se situeaza pe locuri fruntase in astfel de statistici si de premiile pe care acestea le obtin la competitiile internationale de profil.

SmartChat demonstreaza astfel ca orasul Galati chiar are fete frumoase si inteligente, dar si ca munca echipei de a le selecta pe cele mai bune dintre ele si de a le oferi traininguri permanente de perfectionare da roade.

Studioul se mandreste cu astfel de performante care nu aduc neaparat premii, ci ofera o multumire sufleteasca, si demonstreaza ca munca tuturor nu este in zadar.

Imaginile cu suma castigata  de modelul de la SmartChat Galati au fost postate pe pagina lor oficiala de facebook si noi le-am preluat pentru a le arata si celorlalti ca se poate face performanta si in videochat.

castig imens model videochat smartchat Galati1

Succes modelului care a realizat aceasta performanta, si se asteapta rezultate la fel de mari si pentru alte modele de la SmartChat Galati, dar si de la alte studiouri de videochat din oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *