Daca mai era nevoie de inca o confirmare a faptului ca modelele de la SmartChat Galati sunt profesioniste si lucreaza la cele mai inalte standarde, iata ca aceasta a aparut. Dupa multe ore de munca pe care acestea le depun in fiecare zi la studio pentru a face performanta,  a venit si rasplata. Mai exact, zilele acestea, reprezentantele studioului SmartChat Galati au castigat locurile 1 si 2 in cadrul unui concurs video, organizat de cel mai mare site de videochat din lume, LiveJasmin.

Echipa de la studio a facut o treaba excelenta, ocupandu-se indeaproape de participarea fetelor in cadrul acestui concurs, si efortul acestora a fost vizibil, iar votantii au apreciat proiectele pregatite de modele, oferindu-le cele mai inalte distinctii, respectiv Locul 1 si Locul 2.

Bucuria castigarii acestor premii a fost exprimata si intr-o postare pe Facebook de catre reprezentantii studioului:

A castiga locul 1 la un concurs video LiveJasmin este o confirmare a profesionalismului nostru. A castiga si locul 1 si locul 2 la un concurs video LiveJasmin este un lucru uimitor ce ne onoreaza. Felicitam toti membrii echipei noastre care au facut acest lucru posibil, pentru ca SmartChat Studio este o adevarata echipa!

Nu de putine ori fetele de la studioul din Galati au fost la inaltime la evenimentele internationale si la concursurile organizate de site-urile de videochat, demonstrand ca a fi model de top nu este usor, dar este posibil. De asemenea, nici castigurile acestora nu sunt de neglijat, si ca dovada, stau topurile lunare de pe cele mai mari site-uri de videochat din lume, unde de multe ori se regasesc si modele din cadrul SmartChat Galati.

Castigarea acestor premii reprezinta o onoare pentru unul dintre cele mai bune studiouri din Galati, si o incununare a muncii lor continue din dorinta de a oferi industriei videochat-ului calitate si standarde dintre cele mai inalte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *