modelcentro pentru modele de videochat

ModelCentro este platforma perfecta pentru modelele care doresc sa isi faca propriul site unde fanii pot plati pentru a le urmari activitatea. Acesta ofera un CMS foarte intuitiv, unde modelele pot sa isi customizeze, sa actualizeze si sa vizualizeze informatia care va aparea pe site. Platforma este 100% gratuita pentru a incepe si nu necesita experienta in folosirea programarii sau cunostinte de gazduire. In acest mod, fetele care lucreaza in domeniul videochat-ului pot sa isi construiasca un site care le poate aduce venituri suplimentare in fiecare luna datorita membrilor care aleg sa plateasca pentru produsele si serviciile oferite de modele.

Cum lucreaza ModelCentro?

Platforma primeste un comision din platile pe care le primeste modelul. Astfel incat daca modelul este platit, este platit si ModelCentro. Nu exista alte costuri suplimentare, sau costuri la inregistrare. Nu se percepe nici un comision, chiar si la alegerea unui nume de domeniu personalizat. ModelCentro se ocupa de tot fara nici un comision. Platforma pune la dispozitie tuturor modelelor un Panou de Control, de unde acestea pot adauga orice fel de continut doresc in modul in care vor ele, dar si mai multe sabloane din care acestea pot sa aleaga. Aceste sabloane sunt proiectate pentru a atrage cat mai multi membri platitori pentru fete, si pot fi personalizate cu usurinta pentru ca fiecare model sa aiba un site asa cum isi doreste.

ModelCentro are implementata o mare gama de metode de plata si se ocupa de procesarea platilor si aspectele tehnice ale website-ului, deci modelele trebuie sa se ocupe doar de plasarea de continut actual pe site. Modelele se pot bucura astfel de venituri constante de la persoanele care platesc taxele de membru in fiecare luna. De aceea este recomandat ca modelele sa isi tina la curent fanii in permanenta cu noutati, pentru ca acestia sa fie motivati sa plateasca.

Caracteristici ModelCentro. 

ModelCentro este o platforma in trend cu ultimele tehnologii ce se actualizeaza in mod constant, pe masura ce apar noutati in domeniu. Iata ce ofera:

Platforma ofera posibilitatea de incarcare de continut foto-video si listarea lui intr-o anumita maniera, crearea de galerii si afisarea lor in site, sau chiar inregistrarea de continut folosind tehnicile ModelCentro. Dupa incarcarea de continut, ModelCentro contruieste in mod automat fisierele si le afiseaza intr-0 maniera prietenoasa.

O alta caracteristica la fel de importanta este faptul ca ModelCentro le permite modelelor sa desfasoare show-uri live direct de pe site platite la minut, care le permite sa interactioneze in mod direct cu membrii care le urmaresc si care le platesc pentru aceste servicii. Modelele pot astfel sa desfasoare show-uri publice, private sau transmise live prin Streamate.

Intregrare VerifiedCall. Aceasta este o facilitate de sex prin telefon oferita de ModelCentro. Prin acest lucru, conversatia este mentinuta sigura, iar numarul este criptat. In acest mod, fetele pot sa primeasca apeluri direct de pe site-ul web, care sunt redirectionate catre telefonul mobil.

Modelele isi pot conecta cu usurinta conturile Google Analytics sau Webmaster Tools la site-urile proprii cu ajutorul ModelCentro.

De altfel, modelele se promoveaza foarte mult pe retelele de socializare, iar din acest motiv ModelCentro ofera si posibilitatea de sincronizare a site-ului cu conturile pe retelele sociale, tocmai pentru a putea distribui noul continut spre vizualizare pentru fanii de pe aceste retele. De asemenea, modelul de videochat poate crea o lista cu email-uri carora le poate trimite anunturi legate de continutul nou care a fost adaugat. De asemenea cu ajutorul acestor liste se pot face campatii de marketing prin email.

Prin ModelCentro, modelele de videochat le pot trimite membrilor fideli continut blocat, pe care il pot vizualiza doat in cazul in care platesc. Aceasta este o buna metoda de a mentine membrii interesati si de avea venituri constante in fiecare luna.

Acestea sunt doar o parte din caracteristicile pe care le poate avea site-ul unei fete care lucreaza in domeniul videochat-ului, dar noi facilitati sunt puse la dispozitie modelelor in permanenta pentru ca acestea sa poata oferi celor care platesc cel mai bun continut. Toate facilitatile propuse de modele au fost implementate sau sunt in curs de implementare. ModelCentro ofera toate instrumentele necesare pentru ca fiecare model sa isi poata crea propriul fanclub.

Dar pentru ca site-ul sa obtina trafic organic din motoarele de cautare, este nevoie de optimizare in motoarele de cautare (SEO). Conform ultimilor algoritmi Google, pentru pozitionarea cat mai buna in motoarele de cautare este foarte important continut de calitate si foarte actual, dar si orientarea catre cuvinte cheie care descriu si prezinta continutul in mod succint.

Sumele pe care le percepe ModelCentro din incasarile modelelor sunt: 10% din traficul direct, si 25% din suma ramasa. Deci modelele isi pastreaza aproximativ 65% din sumele pe care le primesc. Siguranta modelelor este garantata daca acestea aleg sa isi faca un site construit cu ajutorul ModelCentro, iar informatiile personale ale modelelor nu sunt nuiciodata dezvaluite.

Aceasta este platforma perfecta pentru oricine din industria videochat-ului care doreste sa isi creeze un site personal intr-un mod profesional fara a plati foarte multi bani cu ajutorul celor mai bune tehnologii de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *