traninguri la studiourile de videochat Galati

Sunt multe fete care doresc sa lucreze ca modele de videochat, dar din pacate nu indraznesc sa aplice pentru un interviu la studiourile de profil deoarece considera ca nu sunt potrivite pentru a activa in acest domeniu.

Nimeni nu s-a nascut invatat, fiecare s-a perfectionat devenind in timp un exemplu pentru ceilalti. Reprezentantii studiourilor de videochat din Galati stiu acest lucru, si vor sa lucreze cu modele cu potential ridicat si cu abilitati foarte bune, de aceea in urma interviurilor acestia selectioneaza modelele care au aceste calitati si apoi le ajuta sa le perfectioneze.

Fiecare studio ofera modelelor nou venite si nu numai, sesiuni de training de specializare si perfectionare, pentru ca acestea sa invete sa isi puna in valoare atu-urile si sa fie placute de persoanele cu care vor intra in contact.

Iata care sunt trainingurile pe care le ofera cele mai bune studiouri de videochat din Galati:

La SmartChat Studio Galati, o echipa de 4 traineri se ocupa in permanenta de perfectionarea modelelor si de training-uri personalizate, in functie de caracterul si personalitatea fiecareia, de training-uri de grup sau individuale, iar rezultatul se poate vedea prin castigurile obtinute de acestea. Chiar si modelele profesioniste raman uneori in pana de idei si au nevoie de training, asa ca trainerii sunt pregatiti pentru orice situatie.

Un alt studio in care performantele modelelor sunt o carte de vizita importanta pentru imaginea acestuia este NightProwl Studio Galati. In cadrul acestui studio se desfasoara sesiuni intense de Training & coaching menite sa ajute modelele sa isi perfectioneze tehnicile de comunicare si cunoastere de sine. Traineri specializati asigura training-uri de Dezvoltare personala, de Dezvoltare a aptitudinilor, dar si Traininguri de specializare, in care fetele invata sa devina modele profesioniste de videochat.

Si in cadrul Y.E.S Studio Galati, profesionalismul modelelor de videochat conteaza foarte mult, asa ca studioul pune la dispozitie modelelor traineri specializati, cu experienta in domeniu, care le invata pe acestea tehnici de auto-cunoastere, comunicare si exploatare a abilitatilor cu scopul de a stabili relatii louboutin shoes replica inter-umane de durata, si cu un nivel calitativ ridicat. In cadrul studioului, au loc Training-uri individuale, intre traineri si modele, sau Training-uri de grup in care fiecare invata din “greselile” celeilalte cu scopul de a le corecta.

Si la Vanity Studio se pune accentul pe profesionalism, asa ca noile modele invata de la cei mai buni. Au loc sesiuni periodice de training si perfectionare coordonate de traineri experimentati. “Work smart not hard”, dupa cum suna si sloganul studioului!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *