vieochat galati despre succes

O fata care lucreaza in domeniul videochat-ului stie ca un model nu devine de succes de pe o zi pe alta, si obtinerea acestul “titlu” nu este deloc usoara. Acest lucru necesita mai mult decat simpla prezenta pe camera si oferirea de show-uri mai mult sau mai putin incendiare. Acensiunea se face atat prin prestarea de servicii de calitate, cat si prin promovare online si marketing, care de multe ori aduce castiguri suplimentare pentru modele, dar si investitie in imagine.

Iata cativa pasi asigurarea iesirii din anonimat.

1.Crearea unei retele de fani care ocupa ceva timp si este destul de dificila, deoarece niciodata o fata nu poate fi sigura ca va fi urmarita in permanenta de acei fani. Am vorbit pe larg despre aceasta tema intr-un alt articol, dar putem sa reamintim cativa pasi:

  • Acordarea de atentie sporita membrilor care intra mai des in conversatia privata;
  • Reamintirea fiecarui membru sa urmareasca modelul;
  • Pastrarea unui orar cat mai regulat pentru ca membrii sa stie cand sa intre pe chat;
  • Gandirea unor show-uri bune chiar si pentru aparitiile publice, care vor atrage atentia.
  • Atentia distributiva este un atu foarte bun pentru modele;

2. Scopul unui model de videochat este sa castige cat mai multi bani. Asa ca un alt mod bun de iesire din anonimat este studiul. Studierea altor modele de succes, pentru a vedea ce fac ele pentru a fi in top este o idee. Nu vorbim aici despre copierea modului acestea de a lucra, doar analizarea modului acesteia de a atrage membri si crearea unui plan de actiune propriu pentru viitor.

3. Achizitionarea de echipament profesional. Atunci cand modelul lucreaza in studio, de acest lucru se ocupa echipa studioului, dar modelele de acasa stiu acest lucru si este recomandat cel putin un webcam de cea mai buna calitate, deoarece atunci si imaginea redata va fi mai buna.

4.Investitii in recuzita, jucarii si costume. Cu cat mai divers este un show in videochat, cu atat va fi mai apreciat si va atrage mai multi membri, asa ca aceste investitii cu siguranta nu sunt in zadar.

5.Ca si in orice alt domeniu, nimic nu este gratis, asa ca un model bun nu ofera nimic gratuit. Dar nici nu isi poate permite sa fie obraznica fata de membri, mai ales fata de cei fideli. Le va cere politicos sa plateasca orice fel de prestatie.

6. Marketing-ul. Promovarea pe retelele de socializare, pe site-urile proprii, pe directoare si alte site-uri este foarte importanta, deoarece aduce mai mult modelul in centrul atentiei, lucru de care are nevoie pentru a evolua.

Succesul nu vine batand din palme, pe langa multa munca este nevoie si de putina promovare pentru a te face cunoscuta. In rest, prin respectarea acestor sfaturi , se poate ajunge in top, insa sederea acolo este la fel de dificila.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *