angajari videochat galati

Exista situatii limita in care orice femeie ajunge, desi poate nu isi doreste acest lucru. Iar de cele mai multe ori, pentru a scapa din astfel de situatii se foloseste in mod elegant de experientele din trecut, sau de replici celebre care transforma situatia intr-una putin mai placuta.  Minciunile, sau alterarea adevarului sunt de asemenea tehnici folosite si de modelele de videochat pentru a scapa din situatii jenante sau mai putin placute.

In cele ce urmeaza o sa dam cateva exemple spuse de fetele din videochat pentru a iesi basma curata din asemenea situatii.

“Ai dreptate in tot ceea ce spui”. Pentru a nu intra in polemici si a le da satisfactie membrilor cu care intra in camere private, acestea prefera sa le dea dreptate. Un model cu siguranta nu doreste sa ajunga la contradictii, si il lasa pe membru sa creada ca a castigat. Se poate ca de pe urma acestei omiteri, modelul sa aiba de castigat.

“Esti un super partener de discutie”. Se poate ca acest lucru sa fie adevarat. Dar cu siguranta exista cazuri cand modelele intra in conversatii cu membri mai putin placuti si trebuie sa se descurce. Pentru a iesi din impas se folosesc si de astfel de replici. Oricum pentru un barbat ce nu stie nu are cum sa il afecteze, nu e asa?

“Arat bine asa cum sunt”. Orice femeie, indiferent de cat de frumoasa este sau de bine arata, cu siguranta are anumite complexe. Nimeni nu este perfect, si femeia va incerca sa minta atunci cand va fi intrebata, spunand ca este foarte multumita de modul in care arata. Acelasi lucru se intampla si cu varsta. Fiecare femeie incearca sa para cat mai tanara, iar daca va avea ocazia sa minta, scazand cativa ani, cu siguranta ca o va face.

“Esti foarte inteligent”… sau tot felul de complimente magulitoare. Fiecare barbat isi doreste sa auda ca este unic si ca el nu mai este nimeni. Modelele de videochat recurg la astfel de gesturi pentru a castiga increderea membrilor de pe cele mai buna site-uri de videochat, ca mai apoi sa aiba parte de conversatii private din cele mai lungi.

Nu mai este nici un secret ca modelele de videochat se folosesc de minciuni mai mari sau mai mici pentru a scapa din situatii dificile. Nu este prevazut acest lucru in nici un training de la studiourile de videochat, dar experienta le invata pe modele sa ia cele mai bune decizii. Studiourile care fac angajari videochat Galati cu siguranta au traineri specializati care le invata pe modele ceea ce este cel ami bine pentru evolutia lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *