videochat galati evenimente

Industria videochat-ului s-a aflat intr-o continua expansiune in ultimii ani, si acest lucru este evident chiar si pentru persoanele noi care au pasit recent pe acest drum. Datorita acestui fapt, au aparut pe piata studiouri de videochat care ofera cele mai bune conditii de munca modelelor dornice sa iasa in evidenta, dar si multe site-uri de videochat care concureaza intre ele pentru a oferi membrilor, dar si modelelor care lucreaza pe platformele lor servicii de exceptie, dar si multe programe, precum cele de afiliere, prin care fetele pot sa iti rotunjeasca veniturile. De asemenea, terminalele de plata au inceput sa ofere noi metode, mai sigure si mai rapide pentru retragerea platilor, si mai nou, au inceput sa apara evenimente si adunari anuale, pentru a pune la punct strategii de marketing si a discuta despre toate noutatile din domeniu. Munca depusa de modele, trebuie de asemenea rasplatita, iar ca raspuns, au aparut gale si evenimente de premiere, precum Live Cam Awards.

Live Cam Awards este una dintre cele mai mari gale de premiere europene din industia videochat-ului. Evenimentul, ajuns la a treia editie in 2017, se va desfasura in cadrul proiectului The European Summit, editia 2017.  Acesta va avea loc pe data de 5 Martie 2017 in Sitges/ Barcelona la Hotel Calipolis si va avea peste 1000 de participanti din toate ariile.

Gala de premiere de anul acesta propune 36 de categorii de nominalizari, mai multe decat in anii precedenti, iar modelele si studiourile nominalizate sunt printre cele mai bune din lume.

Mai multe informatii despre nominalizari se pot gasi pe paginile de facebook si twitter ale evenimentului, dar si pe site-ul oficial. Sesiunea de inscrieri este inca deschisa pentru toti doritorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *