Industria pentru adulti este unul dintre acele domenii care a evoluat exponential in ultima perioada, asta deoarece exista potential, iar daca multi cred ca au un raspuns la intrebarea “Ce va urma?”, este posibil sa se insele, deoarece nu se stie cu siguranta incotro se vor indrepta lucrurile.

Inceputurile industriei au fost simple, si termenul de “videochat” insemna de fapt un model  in fata unei camere web , gata sa se dezbrace si sa faca orice pentru clientul din fata camerei pentru a avea parte de castiguri insemnate de pe urma acestuia. Dar intre timp, lucrurile s-au diversificat, au inceput sa apara tot mai multe nise si categorii de activitate, au aparut modelele non-adult, si termenul de “videochat” a inceput sa capete un altfel de inteles.
S-au dezvoltat de asemenea tot mai multe site-uri si platforme care s-au impus pe piata si s-au specializat pe diferite arii, oferindu-le modelelor si studiourilor programe foarte complexe si modalitati de parteneriat multiple. Toate acestea, precum si facilitatile pe care le ofera studiourilor de videochat modelelor, cum sunt posibilitatea de a folosi realitatea virtuala, simturile multiple pentru o experienta cat mai reala, au determinat domeniul videochat-ului sa treaca la un alt nivel.

In ultima vreme si-au facut aparitia pe piata destul de mult jucariile de stimulare si sexuale pentru parteneri la distanta. Acestea sunt realizate prin tehnologia haptica, o tehnologie dezvoltata acum cativa ani, care are drept scop redarea texturilor, stimularea presiunii, aproximarea temperaturii, dar si a altor senzatii tactile, capabile sa produca placere. Aceasta poate fi folosita pentru interactiunile corporale intre partenerii aflati la distanta, ceea ce este un lucru pozitiv, deoarece ii tine pe acestia cat mai apropiati si pot sa aiba contacte intre ei, ori de cate ori simt nevoia. Dar in acest moment, si termenul de infidelitate capata un alt sens, deoarece persoane care nu s-au vazut niciodata, sau care doresc sa aiba relatii intime unele cu altele pot sa faca acest lucru, fara ca macar sa se atinga in viata reala.

Aceasta tehnologie a inceput sa fie folosita si de modelele de pe unele site-uri de videochat care pot sa faca tot ceea ce doreste un membru. Acestea dispozitive de sex virtual sunt foarte sigure, conform companiei care le produce, si nu pot fi accesate decat in reteaua in care sunt configurate.

Pentru ca imaginea de pe ecranul unui calculator sa devina de fapt realitate pentru membri, se folosesc jucariile “teledildonics” care contin senzori de presiune, temperatura, textura, care permit oricarui utilizator sa perceapa suprafetele , materialele, temperaturile,  exact ca atunci cand ar intra in contact cu ele. In acest mod se poate imita, de la o strangere de mana, la sarut, pana chiar la contacte sexuale.

Inca de la aparitie, acestea au starnit curiozitate, si au inceput sa fie folosite de o multime de membri ai site-urilor de videochat, care au fost foarte multumiti, deoarece senzatia si placerea era reala. Mai mult, fiecarui membru doritor i-a fost indeplinita dorinta de a “face” sex cu modelul preferat, iar sentimentul a fost unul unic, deoarece multi dintre membri considera modelele preferate adevarate muze, incat dorintele sunt dintre cele mai arzatoare, iar imaginatia o ia razna. Astfel, orice vis al unui membru activ pe site-urile de videochat poate fi indeplinit.

De-a lungul timpului, in acest mod au fost realizate si jocuri bazate pe tehnologia haptica, in care partenerii pot interactiona in mod direct. Acestea este un lucru care poate transforma experienta online intr-una incitanta si poate atrage foarte multi adepti.

Odata cu evolutia tehnologiei si a domeniului in sine, si introducerea noilor facilitati pentru membri, videochat-ul isi ia avant intr-o directie pozitiva si incepe sa promita din ce in ce mai mult. Nu e de mirare astfel ca din ce in ce mai multe fete aleg aceasta cariera, care le poiate aduce castiguri foarte mari, si din care invata foarte multe lucruri noi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *