videochat galati

Industria adult si videochat-ul s-au dezvoltat foarte mult in ultima vreme, si din acest motiv, nevoia de socializare si impartasire a experientelor a devenit din ce in ce mai mare. Parteneriatele, workshop-urile  sau colaborarea cu site-urile mari de videochat au devenit o necesitate, iar de aceea au inceput sa fie organizate din ce in ce mai multe intalniri si evenimente nationale si internationale, la care participa reprezentanti din domeniu de la cele mai cunoscute companii.

Va vom prezenta in cele ce urmeaza o lista cu cele mai importante si mai interesante evenimente care se desfasoara pe perioada unui an calendaristic in industria videochat-ului.

 1. XBIZ Los Angeles – este un eveniment organizat de revista americana xbiz.com. Acesta are loc in fiecare an la inceputul lunii Ianuarie la Los Angeles. Anul acesta s-a desfasurat in perioada 9 – 13 Ianuarie la Hotel Andaz, iar in cadrul acestuia au avut loc discutii, workshop-uri, dar si gala de premiere XIBZ Awards.
 2. Internext Las Vegas – Este urmatorul eveniment important care are loc tot in Las Vegas, la mijlocul lunii Ianuarie si este organizat de compania AVN. Acest eveniment isi propune sa stabileasca noi limite in internet pentru industria adult si videochat. In acest an, evenimentul a avut loc intre 14 -16 Ianuarie, iar in anul 2018, evenimentul va avea loc in perioada 20 – 23 Ianuarie 2018.
 3. AVN Adult Entertainment Expo Las Vegas – este un eveniment care se desfasoara ca o continuare a precedentului eveniment Internext Las Vegas si este organizat de aceeasi prestigioasa companie americana cu domeniu adult, AVN. Acesta ofera prilejul intalnirii unora din cele mai importante si mai cunosctue vedete din domeniul adult. Anul acesta, evenimentul s-a desfasurat in perioada 18 – 21 Ianuarie 2017, iar in 2018, evenimentul va avea loc in perioada 24 – 27 Ianuarie.
 4. The European Summit – este unul dintre cele mai importante evenimente din industria videochat-ului din Europa, si se desfasoara de obicei in fiecare an in doua editii, prima dintre ele la inceputul lunii martie. Acesta are loc in Sitges/ Barcelona, iar anul acesta a avut loc in perioada 4 – 7 martie, si a avut un numar de peste 1200 de participanti.
 5. Phoenix Forum – este un eveniment din America, dedicat industriei adult, ce se desfasoara in Arizona. In 2017, evenimentul a avut loc in perioada 22 – 26 Martie.
 6. Bucharest Cams – este un eveniment mai nou, a carui prima editie a fost in anul 2016, in perioada 8 – 9 Noiembrie la Bucuresti. A fost organizat de compania Infinity Telecom, si a avut ca scop promovarea videochat-ului din Bucuresti si din Romania, si legarea unor parteneriate si colaborari intre acestea. In 2017, evenimentul va avea loc in perioada 14 – 15 mai la JW Marriot Grand Hotel.
 7. Eurowebtainment – este cel mai vechi eveniment din lumea distractiei pentru adulti din Europa. Aceasta se desfasoara in fiecare an in Mallorca la sfarsitul lunii Mai, de o perioada de mai bine de 15 ani. Anul acesta, evenimentul se va desfasura in perioada 17 – 20 mai. Evenimentul ofera din nou, cele mai interesante si unice seminarii, workshop-uri si prezentari de companie, dar si evenimente de Networking si multe petreceri.
 8. XBIZ Miami – Este a doua editie a evenimentului si are loc in fiecare an in perioada mai – iunie la Miami. Atunci au loc seminarii inovative, workshop-uri, evenimente de networkings, intalniri cu modelele de videochat, dar si evenimente de relaxare si multe petreceri. In 2017, evenimentul va avea loc in perioada 30 mai – 2 iunie la Mondrian Hotel din Miami.
 9. Bucharest Summit – este un eveniment cunoscut mai ales la nivel national, creat pentru industria videochat-ului din Romania si stabilirea unor noi etape de evolutie si noi colaborari intre site-uri si studiouri, dar si rezolvarea problemelor actuale din videochat. Acesta are loc in perioada 30 Mai – 2 Iunie.
 10. AW Summit – este un eveniment ce a ajuns deja la cea de-a cincea editie, din care ultimele 4 s-au desfasurat in Mamaia. Desi acesta isi are originile in Romania, evenimentul este de talie internationala, adunand in fiecare an nume mari din industria videochat-ului. In 2017, evenimentul va avea loc la Hotel Iaki din Mamaia, in perioada 6 – 9 Iunie. In cadrul acestuia va avea loc si deja celebra gala de premiere AW Awards, unde se vor acorda trofee tuturor modelelor de videochat de top, dar si reprezentantilor din industrie cu merite deosebite.
 11. Lalexpo – este un eveniment dedicat in principiu industriei videochat-ului si se desfasoara in Cartagena, Columbia. Acest eveniment are deja o vechime de 4 ani a fost creat de catre doua studiouri din Columbia cu initiativa. In 2017, evenimentul va avea loc in perioada 10 – 12 iulie, in aceeasi perioada in care s-a desfasurat si in anul precedent.
 12. XBIZ Berlin – este a treia editie anuala a evenimentului creat de revista xbiz.com si are rolul de intarire a intelegerilor si tratativelor incepute mai devreme in celelate doua editii precedente. Orasul Berlin a fost ales ca locatie pentru evenimentul din anul 2016, dupa ce precedentele 4 editii fusesera desfasurate in Londra. In anul 2016, evenimentul s-a desfasurat in perioada 11 – 14 Septembrie, iar anul aceasta, evenimentul va avea avea loc aproximativ in aceeasi perioada.
 13. Webmaster access – eveniment dedicat traficului online, care in 2016 a avut loc la Amsterdam in perioada 15 – 19 Septembrie. In 2017, evenimentul va avea loc in perioada 8 – 11 Septembrie. Acest eveniment european are aceiasi organizatori ca si Intrnext si AVN Adult Entertainment Expo, ambele desfasurate in Las Vegas
 14. The European Summit Praga – este a doua editie a evenimentului care in primavara are loc in Barcelona. In 2017, acesta va avea loc in perioada 14 – 17 Septembrie.
 15. Venus – este ultimul eveniment din industria adult, care are loc in perioada 12 – 15 Octombrie la Berlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *