smartchat galati

Sunt multe persoane sceptice cu privire la lucrurile care se intampla in studiourile de videochat sau care spun in videochat nu se fac atat de multi bani. Nestiind insa ceea ce se intampla in spatele usilor inchise, fiecare persoana are dreptul sa isi dea cu parerea.

Dar in cele ce urmeaza, pentru a demonstra ca in videochat exista modele care castiga intr-adevar sume mari de bani, vom lua ca exemplu un studio unde lucrurile sunt reale si sunt modele care au castiguri foarte mari in fiecare luna.

In studioul de videochat SmartChat Galati se munceste mult in fiecare zi. Fiecare membru din echipa isi aduce contributia pentru ca modelele sa lucreze in conditii optime pentru a avea castiguri substantiale. Se doreste atat evolutia fiecarui model, cat si crearea unei echipe inchegate, care sa se completeze. Se fac eforturi mari pentru aceste lucruri. Dar rezultatele se vad.

Ca exemplu, sa analizam statisticile catorva modele pentru anul 2016.  In anul precedent, trei dintre modelele studioului au avut incasari proprii (bani dupa plata tuturor taxelor) de peste 100.000 RON fiecare. Daca stam sa ne gandim, aceasta suma nu este mica deloc. Avand in vedere ca in medie studioul are 12 modele active, iar 3 dintre ele au avut asemenea castiguri, inseamna ca procentul modelelor de top din studio nu este deloc mic, ceea ce este un lucru de mandrie.

Multi dintre noi doar viseaza la aceasta suma, iar modelele care au facut performanta in studioul SmartChat Galati, chiar au ajuns la asemenea castiguri.

O alta dovada e evolutiei fiecarui model o reprezinta incasarile zilnice. Ca exemplu, prezentam o fotografie cu incasarile unui model cu o saptamana de experienta dupa 8 ore de munca.

Iar mai jos, vom prezenta incasarile unui model cu peste 3 ani experienta in 6 ore de munca. 

 

 

Diferenta este evidenta, iar evolutia modelelor este cat se poate de clara. In spatele modelor sta o echipa profesionista, traineri foarte bine instruiti, dar si multa ambitie si daruire.

 

Castigurile mari din studiourile de videochat nu sunt false. Exista insa lucruri false, care atrag modele in studiouri fantoma, precum castiguri exorbitante inca din prima luna, bonusuri la angajare si alte lucruri, la care fiecare viitor model trebuie sa fie atent, pentru a nu fi pacalita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *