Sa fim seriosi, cate modele de videochat din Galati nu urmaresc modelele de top de pe site-uri? Toate modelele mai ales cele incepatoare vad mirajul banilor multi facuti cu lejeritate si cu zambetul pe buze. Dar cel mai mult urmaresc modelele asa zis independente care “singure” au reusit sa ajunga sus in top, peste mult blamatele studiouri de videochat cum sunt si cele din Galati.

Ceea ce nu se intelege este ca acele modele sunt “independente” doar in ochii lumii, iar in realitate ele sunt doar varful de lance al unui business bine pus la punct. In trecut au mai fost cazuri de modele care au ajuns in top doar prin forte proprii dar in acest moment cele mai multe modele de succes lucreaza ori in studiouri ori, au in spate o echipa, platita tot din banii pe care ii castiga pe site si care le ajuta sa ajunga unde sunt acum. Probabil va inchipuiti ca un model de succes cum este NikkiDiamond sau LittleRedBunny se pricepe la tot, de la stat on-line si a avea o performanta foarte buna in fata camerei, pana la setarea luminilor, promovare si eventual ceva talent decorativ. Ceea ce nu se vede, si nu se stie decat de persoanele real implicate in industrie este ca modelele de top au un staff compus din cel putin o persoana…care poate ajunge si la 5-6 persoane, care se ocupa de tot ce inseamna sustinerea acelui model, de la promovare, PR, pana la protectia ei cand iese in locuri publice. Cu siguranta aceste persoane ajuta, ca si staff-ul unui studio… dar la sfarsitul zilei modelul face diferenta.

Asa ca, cele care credeti ca se poate ajunge model de top cu un laptop si o camera web in dormitor, va inselati amarnic. Industria a ajuns intr-un punct in care se cauta profesionalism. Si cum nici un sportiv de performanta nu face totul de capul lui, ci are o echipa in spate, asa se intampla si cu modelele de videochat de succes, inclusiv cele din Galati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *