In conversatiile private, modelele au nevoie de imaginatie pentru a crea show-uri care sa se desfasoare pe o perioada indelungata. De aceea ele nu trebuie sa se preocupe de lucrurile deranjante care se intampla in jurul lor si care le pot distrage atentia intr-un mod neplacut. Exista multe detalii de care se ocupa oameni specializati pentru modelele care lucreaza la un studio profesional de videochat.
Lumina este unul dintre factorii esentiali intr-o transmisiune pentru un model. Aceasta trebuie sa fie pozitionata perfect, pentru a nu deranja si a oferi nivelul de confort si intimitate ideal. Se poate ca in timpul zilei, lumina naturala sa fie indeajuns, si sa nu fie nevoie de modificari, schimbarile sa fie facute pentru turele de noapte.

Investitia in tehnologie de cea mai buna calitate. La cele mai bune studiouri de videochat, toate materialele si echipamentele sunt de calitate excelenta. De la camere, unitati PC, monitoare, sunet, redare, lumini, cadre, totul este perfect, pentru ca modelele sa nu se preocupe de aceste aspecte.
Modelele trebuie sa se ocupe de partea pe care o au de executat pentru care membrii le rasplatesc in functie de calitatea show-urilor pe care le executa live. Acestea trebuie sa fie fair play si fata de membri, dar si fata de ele, asa ca daca nu se simt bine cu anumite cerinte, acestea trebuie sa le evite elegant, propunand altceva, pentru ca un „NU” probabil ii va face pe membri sa plece. De aceea in acest caz, imaginatia si un show gandit ar trebui sa nu le aduca in acest impas, deoarece scopul lor este sa ii tina ocupati si interesati pe membri cat mai mult timp. O prezenta tematica macar din cand in cand atrage foarte multi curiosi.

Aspectul fizic. Este bine stiut ca infatisarea este cea care atrage prima data. De aceea modelele au parte la studiouri inclusiv traininguri despre cum sa se aranjeze si sa se prezinte in fata publicului. Grija pentru sanatatea proprie si un corp frumos este inca un lucru care atrage atentia. Costumatiile tematice aduc plusuri semnificative pentru modele atunci cand apar online.
Comportamentul conteaza. Modelele trebuie sa aiba mare grija la membrii fideli foarte mult, desi nu trebuie sa ignore pe nimeni, atata timp cat nu se depaseste o anumita limita impusa de site, sau o limita de conduita si comportament impusa de fiecare model in parte.

Mai mult, politetea conteaza. A fi politicos nu inseamna, a accepta orice, ci doar a fi abordabila, calma, vesela, si chiar a respinge propuneri cu zambetul pe buze. Certurile si contraargumentele nu isi au locul intr-o conversatie privata.
Implicare. In videochat, se lucreaza ca la orice loc de munca, dar nu este timp de stat degeaba, deoarece nu este productiv. Chiar si atunci cand nu are membri pe chat, un model trebuie sa aiba activitate si trebuie sa fie implicata.
Respectarea macar a catorva dintre aceste idei pot transforma un show privat dintr-unul monoton intr-unul interactiv si poate creste productivitatea fiecarui model dintr-un studio de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *