wordpress

Sunt multe modele in videochat care doresc sa isi faca propriile site-uri web unde membrii pot sa plateasca pentru a vedea orice tip de continut pe care acestea il ofera. Ca prima optiune, se poate folosi platforma ModelCentro, deoarece aceasta ofera numeroase facilitati, pe care am avut ocazia sa le discutam mai pe larg, este foarte intuitiva si nu ncesita cunostinte de programare.

Vom regasi in cele ce urmeaza alte modalitati si platforme care pot fi folosite pentru ca un model sa isi poata face propriul site pentru membri:

Vuier: este o platforma inovatoare care permite modelelor sa vanda si sa inregistreze continut video. Acesta poate fi integrat in site-urile web cu ajutorul codurilor embed. Vuier permite de asemenea si construirea de site-uri web pentru modelele de videochat care doresc. Acestea trebuie sa indeplineasca insa anumite proceduri inainte de a avea acces catre acest CMS.

IndieBill: pe langa indeplinirea rolului de platforma de plata, acesta dezvolta in prezent si o platforma pentru modelele care doresc sa isi faca propriile site-uri web, iar aceasta va fi disponibila in curand. Momentan, modelele care doresc site-uri web, trebuie sa ii contacteze pe reprezentantii de la IndieBill, care se ocupa de de toate aspectele privind construirea si actualizarea site-ului.

xMember: este o plaforma care nu este disponibila gratuit. Modelele trebuie sa plateasca pentru a avea acces la toate facilitatile oferite. Acolo, fiecare model este responsabil de gazduire si customizare a propriului site web. Avantajul oferit de xMember in comparatie cu celelalte platforme este ca site-ul construit este mult mai personalizabil. Asta pentru ca webmaster-ul are acces direct la codul sursa. xMember sprijina abonamente, precum si vanzarea de piese individuale de continut.

AdultMemberSites: este o platforma similara cu ModelCentro care le permite modelelor de videochat sa isi constrruiasca singure un site web. Ceea ce deosebeste  AdultMemberSites de ModelCentro este faptul ca acesta se concentreaza mai mult asupra vanzarilor de continut individuale, in timp ce ModelCentro se concentreaza mai mult pe aspectul de membru / abonament.

WordPress: este cel mai popular CMS din lume. Este disponibil in mod gratuit, dar fetele sunt responsabile pentru gazduirea si instalarea temelor pentru website, care sunt destul de simple. De asemenea exista o multime de plugin-uri disponibile, care vor adauga toate functionalitatile necesare website-urilor, dar si o multime de resuse on-line care pot ajuta fetele din videochat sa isi configureze propriile website-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *