galati videochat modele videochat

La angajarea intr-un studio de videochat, modelele sunt sfatuite sa tina cont de anumiti termeni si conditii si sa fie cat mai confidentiale cu orice informatie dezvaluie fata de membri. Acest lucru este in avantajul fiecareia dintre ele, deoarece nu risca sa fie deconspirate in nici un fel. Iata care sunt cateva din lucrurile pe care un model nu trebuie sa le vorbeasca cu membrii in conversatiile din free chat sau private chat.

Sa vorbeasca despre evenimentele locale. Un membru curios se poate informa imediat despre zona de unde provine modelul in acest mod cu o simpla cautare pe Internet. Modelul poate doar sa aminteasca in mod ambiguu despre anumite evenimente, fara a oferi detalii.

Accesarea linkurilor distribuite de membri. Niciodata nu trebuie facut acest pas, deoarece in acest mod se poate detecta cu usurinta IP-ul de unde provine calculatorul de pe care se face transmisiunea. In acest caz se recomanda folosirea unui proxy, pentru a ascunde IP-ul real.

Atentia la detaliile din jur conteaza. O simpla reclama pe fereastra, sau obiecte cu branduri locale care se pot vedea in jur pot ajuta membrul sa isi dea seama despre detalii ale fetei cu care converseaza.

Trimiterea de emil-uri sau colete catre membri. Aceasta este o greseala destul de mare, deoarece acel email poate fi corelat cu un profil personal unde se gasesc informatii reale, care dau modelul de gol. Cat despre adresa de unde a fost livrat coletul, aceasta este destul de usor de aflat.

Acordarea de incredere unui membru care intra in conversatie privata in mod regulat. Este gresita aceasta abordate deoarece informatiile personale trebuiesc tinute confidentiale pe toate perioada carierei de model. Numele, adresa, email-ul, scoala, studiile trebuiesc tinute aninime pentru siguranta personala.

Dezvaluirea de informatii despre familie si prieteni. Este la fel de daunatoare precum dezvaluirea informatiilor personale, deoarece aceste lucruri pot conduce la aflarea informatiilor reale.

Distribuirea de continut ce are legatura cu profilele reale, pe profilele de model de videochat. Orice continut distribuit trebuie analizat foarte bine, deoarece poate fi vazut de oricine care poate identifica modelul, pentru ca pe Internet totul e public, oricat ne-am dori sa nu fie.

Sunt modele care dezvaluie la un moment dat prea multe informatii  din viata personala anumitor membri in conversatiile private, dandu-le acestora posibilitatea sa le gaseasca prin intermediul retelelor sociale, al email-ului  sau prin alte posibilitati, iar membrii pot sa posteze diferite materiale compromitatoare cu acestea, asa cum am mai discutat intr-un alt articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *