videochat in romania

In Romania, industria videochat-ului nu este privita deloc cu ochi buni, toata lumea critica acest domeniu, poate si din cauza perceptiei gresite pe care oamenii si-au format-o datorita livrarii informatiei de catre media intr-un mod gresit, in care sunt promovate lucruri negative despre anumite studiouri care ofera conditii departe de legalitate sau despre detinatori de studiouri care supun modelele unor activitati nu tocmai placute. De aceea persoanele care aleg sa faca videochat, inca aleg sa ascunda de cele mai multe ori acest lucru, pentru a nu fi date la o parte de catre societatea care nu intelege faptul ca este o mare diferenta intre a fi model de videochat si prestarea de servicii sexuale.

In realitate, in studiourile in care se lucreaza transparent si in conformitate cu legalitatea, lucrurile stau cu totul altfel. Conditiile oferite sunt dintre cele mai bune, locatiile se afla la cele mai inalte standarde, iar rasplata financiara este foarte avantajoasa si multumitoare pentru modelele de videochat.

Este bine de stiut ca in Romania videochat-ul s-a dezvoltat foarte rapid in ultimii cativa ani. Aceasta activitate este legala inca din anul 2003, dar conditiile de lucru s-au imbunatatit considerabil odata cu dezvoltarea unei retele de Internet de mare viteza si cu  aparitia unor studiouri de videochat care au inceput sa lucreze la standarde care concureaza cu cele din afara tarii, depasindu-le uneori, si sa ofere fetelor care doresc sa lucreze intr-un astfel de studio contracte atractive si motivatii pentru ca acestea sa fie dornice sa faca performanta.  De asemenea, intr-un studio de videochat sunt angajati oameni cu experienta, calificati pentru a se ocupa de lucrurile care tin de desfasurarea activitatii in sine, dar si de training-urile fetelor.

Nu este de mirare ca in acest fel, industria videochat-ului din Romania a inflorit in ultima perioada, si din ultimele statistici, peste 100.000 de romance activeaza in mod frecvent pe cele mai mari site-uri de videochat din intrega lume.

De mentionat este faptul ca Romania a inceput sa castige foarte multe premii la competitiile internationale din industria videochat-ului, iar din anul 2015, cel mai mare eveniment din domeniu, AW Awards se desfasoara exclusiv in Mamaia, Romania.

Este un lucru pozitiv faptul ca videochat-ul s-a dezvoltat atat de rapid si este intr-o continua dezvoltare, si pe viitor se doreste schimbarea perceptiei societatii despre ideea de videochat tinzand chiar catre acceptare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *