evenimente videochat 2017

Bucuresti-ul este un punct fierbinte din industria videochat-ului in perioada 30 mai – 2 iunie 2017, deoarece aici se desfasoara unul dintre cele mai importante evenimente din aceasta perioada. Este vorba despre Summit-ul de la Bucuresti, un eveniment ce isi propune sa adune laolalta mari nume si personalitati din industria videochat-ului. Acesta se desfasoara, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din centrul orasului, Hotel Radisson Blu.

In cele 4 zile, la eveniment au participat multi oaspeti distinsi, de la modele de videochat, la reprezentanti de studiouri, proprietari de site-uri si platforme de videochat, afiliati, companii mobile, detinatori de platforme de plata, si alte personalitati care au legatura cu acest domeniu. Acestia si-au propus sa desfasoare o serie de activitati, ce au scopul de a valorifica dinamica acestui grup foarte bine inchegat, unde fiecare idee poate duce la o noua inovatie in videochat.

Mai mult, asa cum se intampla si la alte evenimente internationale de o asemenea anvergura, fiecare invitat are posibilitatea sa invete de la altii, si sa puna in practica toate  sfaturile primite. Fiecare participant poate profita de oportunitatea unui schimb de idei de la oameni cu experienta, si la randul lor acestia pot sa regandeasca si sa implementeze noi strategii de lansare a unor noi tehnologii si sa puna in aplicare planuri pentru dezvoltare, dupa discutii cu oameni la fel de experimentati.

Evenimentul are loc in Bucuresti, deoarece se stie ca Romania ofera unele dintre cele mai bune produse, modele si tehnologii. Si pentru ca orice gala de renume rasplateste personalitatile de succes, nici acest eveniment nu a fost mai prejos. Premiile oferite au fost la inaltime, si conteaza foarte mult, mai ales in ascensiunea modelelor.

La eveniment au participat si reprezentanti au studioului SmartChat Studio din Galati. Si nu degeaba, deoarece unul dintre modelele de top ale studioului a fost rasplatit cu trofeul de la categoria “Best Live Cam Model Personal Site”. Asta demonstreaza cu siguranta profesionalismul si munca din spatele acestui premiu. Si premiul este cu siguranta meritat. Pentru cei interesati, pot sa afle mai multe detalii pe site-ul acestui studio de videochat.

Desigur, se stie ca in Bucuresti se organizeaza unele dintre cele mai interesante si mai atractive petreceri din Europa. Participantii la eveniment stiu acest lucru, asa ca organizatorii nu s-au lasat mai prejos. Dupa lungi zile de dezbateri si oboseala, acestia au organizat petreceri de pomina, unde distractia a fost pe masura.

Evenimentul din acest an este cu siguranta unul de succes, asa ca se asteapta ca urmatoarele editii sa nu fie mai prejos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *