studio lux galati

Luna Decembrie este luna in care toata lumea daruieste si primeste, este perioada in care toti trebuie sa fim mai buni si mai ingaduitori unul cu celalalt, dar si cu cei care sunt mai putin norocosi decat noi. Ne face sa ne simtim noi insine mai linistiti si mai impliniti.

De aceste sentimente si trairi au avut parte si modelele de la Studio Lux Galati, care in zilele care tocmai au trecut, au fost Mos Craciun pentru o zi pentru copiii de la Fundatia Inima de Copil donandu-le acestora hainute, jucarii si dulciuri pentru a le face zilele mai frumoase si mai dulci in perioada Craciunului, pentru ca macar in aceasta perioada acesti copii sa simta magia sarbatorilor si emotie in suflet, asa cum fiecare copil isi doreste.

Dar inainte de aceasta, la inceputul saptamanii au fost si ele surprinse de Mos Nicolae, cel care le-a rasfatat cu multe cadouri si dulciuri, pentru ca au fost cuminti si muncitoare, dar le-a adus si nuieluse, pentru eventualele zile in care au fost mai neascultatoare.

Si ca lucrurile sirul evenimentelor sa fie complet, modelele de la Lux Studio au participat la o degustare de vinuri, unde acestea s-au delectat cu soiuri de vinuri dintre cele mai pretentioase si mai gustoase. Ce-i drept, au meritat toate aceste lucruri, iar relaxarea era binevenita, deoarece pe langa faptul ca au muncit foarte productiv pe site-urile de videochat din industrie, au participat si au muncit din greu la renovarea de iarna a studioului, care tocmai s-a incheiat si al carui rezultat este de exceptie.

Ce e drept, luna Decembrie inca nu este la final, si mai urmeaza multe surprize pentru toate modelele de la cele mai apreciate studiouri de videochat din Galati, urmeaza venirea lui Mos Craciun la toate studiourile, iar fetele merita cadouri, deoarece la randul lor si ele au daruit celor aflati la nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *