evenimente videochat galati

The European Summit este un eveniment care incepand din anul 2009 aduce laolalta experti din mediul social, dar si cel online, intr-o conferinta de 3 zile in care reprezentanti din divertisment, industria pentru adulti, finante, industria jocurilor, sanatatii si multe alte domenii, se aduna pentru a discuta despre probleme si solutii, idei inovative, dar si multe alte lucruri in cadrul unor workshop-uri interesante, impartasind experienta lor acumulata de-a lungul timpului si altora.

Ca si la precedentele evenimente, si anul acesta The European Summit se desfasoara in doua editii, o editie in Martie si o alta in Septembrie. Anul acesta, editia din Martie se desfasoara in perioada 4 – 7 Martie in Sitges / Barcelona, in cadrul Hotelului Calipolis din Sitges.

Pe perioada celor trei zile de eveniment participantii vor lua parte la foarte multe momente interesante, intalniri pentru discutii cu reprezentanti ai marilor site-uri si studiouri din domeniul adult, la conferinte pe diverse tematici, sau degustari de preparate traditionale, si nu vor lipsi momentele si activitatile de relaxare si timp liber, precum turnee de golf, iesiri, plimbari, activitati in care participantii se vor cunoaste intre ei si vor socializa. De asemenea, nu vor lipsi petrecerile si distractia, care vor destinde atmosfera dupa lungi momente de discutii.

Studiourile din Galati sunt foarte bine reprezentate la eveniment. Reprezentanti ai unor studiouri precum NightProwul Studio Galati sunt prezenti ca oaspeti la eveniment si mai mult, studioul SmartChat Galati are reprezentanti ce participa la eveniment ca speakeri (Razvan), pentru a impartasi tuturor o mica parte din vasta experienta de a fi liderul unui studio de videochat foarte bine vazut atat pe plan national, cat si international.

Conform unor statistici facute in urma evenimentelor din anii precedenti, se asteapta o prezenta destul de insemnata la eveniment, undeva intre 1200 si 1300 de participanti, deci si organizarea evenimentului a presupus un efort pe masura. Pentru editia din toamna se asteapta undeva la 1500 de participanti. Inca mai este timp pentru cei ce doresc sa se inscrie, iar pentru mai multe informatii, oricine poate vizita pagina de facebook a evenimentului, sau site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *