studiouri videochat galati bucharestcams

Videochat-ul romanesc este din nou in centrul atentiei in aceasta perioada. Aceasta deoarece la Bucuresti la Romexpo in zilele de 8 si 9 Noiembrie are loc un nou eveniment din industrie, BucharestCams, editia 2016, proiect organizat de echipa Infinity Telecom, o companie care colaboreazacu studiourile de videochat inca din anul 2011 pentru optimizarea logisticii si partii tehnice a acestora. Desi majoritatea studiourilor sunt din Romania, prima editie a evenimentului a adus si reprezentanti ai studiourilor de pe piata internationala.

Pe durata celor doua zile de eveniment se desfasoara foarte multe tipuri de seminarii si workshop-uri pe diferite tematici, in care se pune accentul pe imbunatatirea relatiilor de comunicare intre studiouri sau performeri si site-urile sau platformele de videochat, workshop-uri despre marketing si imagine in mediul virtual, chiar si abordarea partii de logistica , legislatie si contabilitate, iar organizatorii au avut grija sa aloce suficient timp pentru ca fiecare participant sa aiba timp sa discute cu speakerii si sa gaseasca rezolvari pentru diferite probleme pe care interlocutorii le pun in discutie.

Rolul acestui eveniment este de educare si informare pentru studiourile de videochat, asa ca una dintre reguli a fost sa nu se faca reclama studiourilor in nici un fel, nici din partea speakerilor care reprezinta anumite studiouri.

Cele mai cunoscute site-uri din industrie sunt prezente la eveniment, iar speakerii profesionisti vor oferi informatii pretioase tuturor celor ce doresc sa le urmeze pentru binele studiourilor pe care le reprezinta, sau pentru evolutia personala, in cazul performerilor.

Multe studiouri din Galati au raspuns in mod afirmativ invitatiei organizatorilor de a participa la evenimentul BucharestCams, pentru a invata si a pune in practiva noi modalitati de promovare si ascensiune pe viitor. Dintre cele mai cunoscute studiouri din Galati amintim: SmartChat Galati, Studio Lux, Elitta Studio sau Glam Studio.

Editia din acest an a evenimentului nu va culmina din pacate cu nici o petrecere de incheiere a evenimentului, dar se pune in discutie pentru viitor si aplicarea acestui plan. Pe viitor se anunta si mai multe discursuri si workshop-uri si o prezenta mult mai insemnata a site-urilor de videochat si a studiourilor din industria internationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *