videochat galati show

In functie de site-urile pe care activeaza, exista diferite tipuri de spectacole live pe care un model le poate oferi pentru fanii sai. Depinde de aceasta cum alege sa satisfaca curiozitatile fiecarui membru in parte. De asemenea, in functie de ceea ce modelul alege sa le ofere fanilor, poate alege si modalitatea in care poate sa fie platita. Plata se poate face la minut, pentru intregul show, daca acesta are o taxa speciala, sau exista si posibilitatea ca fiecare fan sa plateasca pentru a vedea un show. Asa ca mai jos, facem o trecere in revista a fiecarui tip de show pe care un model il poate oferi.

Spectacolul public din FREE CHAT: Fiecare mare site de videochat are un chat public unde intra toate modelele pentru a fi vazute de toti membrii sau vizitatorii care le acceseaza. Acolo exista anumite reguli pentru fiecare model despre ceea ce se poate face si ce nu se poate face in public, depinzand de fiecare site in parte. De exemplu, sunt site-uri pe care nuditatea sau continutul obscen este interzis, dar sunt si site-uri unde aproape nimic nu este interzis, iar acolo fiecare model isi poate inpune un obiectiv si nu se va opri pana nu il va atinge.

SHOW-UL PRIVAT. Desi este numit asa, lucrurile nu sunt chiar private. Pe anumite site-uri, daca un membru intra intr-o sesiune privata, platita, cu un membru, alti membri sa intre in acelasi chat si sa se alature aceluiasi spectacol. Acestia au acces la tot show-ul de care membrul care a platit sesiunea privata are parte. Show-ul se va incheia atunci cand modelul ii va pune capat, sau cand toti membrii vor parasi camera. Pe alte site-uri de videochat, membrii care nu au platit se pot alatura doar ca “spioni”. Acestia nu pot decat sa vada spectacolul, fara a auzi nimic sau a putea discuta cu modelul. De asemenea, chiar si in acest caz, membrii care intra ca vizitatori platesc un mic tarif stabilit de catre reprezentantii site-urilor de videochat.

SHOW-UL PRIVAT EXCLUSIV. Acest tip de show este putin mai diferit fata de ceea ce am discutat mai devreme. Atunci cand un fan alege un model pentru un show privat exclusiv, atunci isi doreste o conversatie intre doua persoane: el alaturi de modelul dorit. In aceasta situatie, nici un alt membru nu va mai participa la acest tip de show, nici macar in calitate de spion. Pentru acest tip de spectacol sunt stabilite tarife pentru fiecare minut de conversatie, dar exista modele care cer o anumita suma inainte, pentru a fi sigure  ca o conversatie are un anumit timp minim de desfasurare, deoar3ece exista membri care intra in camera si o parasesc dupa numai un minut sau doua. Tariful pentru un astfel de show privat exclusiv este putin mai mare, tocmai deoarece acesta se desfasoara doar in prezenta unui singur membru.

SHOW-URI DE GRUP. Acest tip de spectacole de videochat sunt puse la dispozitie membrilor de catre multe site-uri de videochat. Pentru a incepe o astfel de conversatie, cel putin trei membri trebuie sa solicite inceperea unei conversatii de grup. Pot sa se alature chiar mai mult decat trei membri, dar acesta este numarul minim de membri pentru acest show. Odata ajuns in camera privata, fiecare membru va plati un pret destul de mic pentru fiecate minut, stabilit de site-urile de videochat. Show-ul va putea fi incheiat de model atunci cand doreste, sau atunci cand toti membrii parasesc conversatia.

SHOW-URI GOLD. Pe anumite site-uri de videochat, exista acest tip de show, in care un anumit model isi stabileste o tema, si detaliaza cat mai bine ce are de gand sa faca in acel spectacol, cat de mult doreste sa castige pentru acea prestatie, suma minima pe care un membru trebuie sa o plateasca pentru a participa la show, durata acestuia, durata minima pe care fiecare membru trebuie sa o petreaca in camera cu modelul, dar si alte detalii. Orice membru doritor sa participe la spectacol poate sa intre in camera chiar si dupa ce acesta a inceput, atata timp cat plateste pentru vizionare.  In momentul in care toti membrii participanti sunt satisfacuti, sau atunci cand modelul si-a atins scopul, show-ul se poate incheia cu promisiunea ca se va reveni in forta si cu alte teme si mai incitante si mai pline de neprevazut.

Despinde de fiecare model de videochat ceea ce isi doreste atunci cand incepe o noua zi de munca si care ii sunt planurile pentru ziua respectiva. Alegand insa sa ofere oricare dintre aceste tipuri de spectacole despre care am vorbit, cu siguranta va avea parte numai de membri satisfacuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *