detalii tehnice videochat galati videochat

Pentru ca prestatia live a unui model de videochat sa fie impecabila nu este nevoie doar de priceperea acesteia, si de calitatile fizice pe care aceasta le are pentru a atrage doritori in conversatii private. Este nevoie si de o transmisie cat mai buna, dar si de o calitate foarte buna a imaginii. Despre viteza internetului nu se pune problema, deoarece Romania are o viteza a internetului excelenta, iar calitatea imaginii este asigurata de camerele profesionale alese de reprezentantii studiourilor pentru modelele care practica videochat. De cele mai multe ori acestia aleg cele mai performante camere de pe piata care asigura o claritate foarte buna a redarii.

In afara de numarul de megapixeli al unei camere video, important in alegerea acesteia este si modelul hardware pentru care aceasta camera este creata. Este inutila o camera de 8MP pe un hardware care nu va reda imaginea la o calitate excelenta. Pentru a face o comparatie, sa ne gandim la o masina in care numarul de megapixeli sunt numarul de cai putere. S-ar putea spune cu cat mai multi cai putere, cu atat mai bine deoarece motorul dezvolta mai multa forta. Dar iata ca nu este asa: Pentru a sustine aceasta putere, masina trebuie sa aiba si alte componente care sa o ajute. Factori precum confortul, cuplul, suspensia sau alte elemente, sunt la fel de importanti pentru a judeca per ansamblu aceasta masina ca fiind una extrem de puternica. La fel se poate spune si despre camerele alese pentru munca modelelor de videochat. Trebuie sa existe un raport foarte bun intre aceste elemente.

Decorul. Este un element esential atunci cand modelul este live si are un efect destul de puternic pentru persoannele care intra in conversatii. Acesta nu trebuie sa fie prea colorat si strident, deoarece aduce impresia de prost gust. Dezordinea creaza de asemenea impresii mai putin placute pentru doritorii de conversatii private. Un decor rafinat, in care fiecare element este asezat la locul potrivit creaza ideea de ordine si perfectiune, ceea ce multi barbati apreciaza la o femeie. Un model profesionist are grija intotdeauna sa aleaga decorul perfect pentru o noua zi productiva la locul de munca. Are si conditiile sa faca acest lucru, deoarece multe studiouri profesionale de videochat pun la dispozitie modelelor camere cu decoruri complete pentru fiecare stare de spirit.

Aceste elemente transforma o prima impresie dintr-una buna intr-una excelenta si fac raportul intre model si persoanele cu care intra in contact unul extraordinar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *