programe-de-afiliere-in-videochat galati

Un “program de afiliere” este de fapt o modalitate prin care un utilizator se poate inregistra si poate promova anumite servicii si produse pentru un anumit site sau brand. Acestui utilizator inregistrat i se atribuie mai apoi un link personalizat, si prin accesarea acestui link de catre noi utilizatori sau cumparatori, utilizatorul primeste un comision din vanzare.

In videochat aceasta modalitate de promovare este foarte populara. Multe platforme din top site-uri de videochat in 2017 o au integrata, si multe modele o folosesc pentru a castiga venituri suplimentare. Iar acest lucru merge de minune.

Dar exista si alte metode de a crea programe de afiliere. Fiecare model isi poate crea propriul program de afiliere, si exista multe avantaje pentru fetele care doresc sa faca acest lucru. Prin aceste programe de afiliere marketing-ul este gratuit (desi se platesc comisioane, acestea sunt retrase din noile vanzari), si prin promovarea pe site-urile si directoarele potrivite, probabilitatea de succes este foarte mare.

Cum se pot crea aceste programe de afiliere?

Una dintre cele mai folosite si mai populare platforme de creare a acestor programe este ModelCentro. Am mai discutat intr-un articol anterior despre modalitate de creare a site-urilor proprii pentru modelele de videochat cu ModelCentro. Aceasta este o platforma gratuita, si “are grija” de toate procesele de gazduire, metode de plata, dar si de orice alte probleme tehnice care pot aparea pe parcurs la crearea si intretinerea unui site.

Dupa crearea propriului site de promovare si vanzare de servicii, un model isi poate crea si un program de afiliere. Acest lucru este foarte simplu. Din panoul de comanda se poate activa aceasta optiune. Mai apoi, aceasta poate specifica programele de plata dispomibile pentru webmasterii care le promoveaza. De asemenea, se pot incarca si anunturi, bannere sau continut foto si video, care poate fi folosit pentru promovare.

Acest continut promotional de tip video, foto sau bannere este foarte benefic, deoarece poate aduce cel mai rapid cumparatori de produse si continut. Fiecare persoana este mult mai atrasa de imagini si de culori decat de un simplu link.

Reteaua de afiliere ModelCentro

Este bine de stiut ca ModelCentro are propria retea de afiliere si pune la dispozitie o optiune numita MCProfits. Aceasta optiune este dispomibila pentru site-urile de videochat care indeplinesc anumite conditii. Dintre aceste conditii fac parte un anumit numar de galerii foto/ video pe site, anumit tip de continut, anumite tipuri de continut promotional, dar si alte criterii. Iata care sunt acestea:

  • Comision 50% – 50%. Modelele pot sa specifice comisionul pe care il doresc, dar pentru a se incadra in standardul MCProfits, comisionul este standard: 50% – 50%.
  • 20 de elemente de continut pe site. Este bine stiut ca un site actualizat in permanenta este foarte bine vazut atat de utilizatori, cat si de motoarele de cautare. Una dintre cerintele standardului MCProfits este ca site-ul sa aiba cel putin 20 de elemente de continut foto sau video. Acest lucru nu este deloc dificil , deoarece cu cat mai activa deste detinatoarea site-ului, cu atat mai repede va fi indeplinita aceasta cerinta.
  • Un nume personalizat de domeniu. Este bine stiut ca ModelCentro pune la dispozitie tuturor utilizatorilor nume de domenii gratuite, dar un adevarat brand pentru un model de videochat se creaza in timp si necesita multa rabdare. Un nume personalizat de domeniu reprezinta un atu pentru fiecare fata din videochat si face ca site-ul acesteia sa para mai profesionist.
  • 10 elemente promotionale. Pentru a face parte din standardul MCProfit, fiecare model trebuie sa aiba pe site minim 10 piese cu continut promotional.

Site-urile pentru modelele de videochat care indeplinesc criteriile pentru MCProfits sunt mult mai atractive pentru webmasteri decat cele strandard, tocmai datorita acestor criterii pe care le indeplinesc, si totodata sunt cele mai alese pentru a fi promovate. Din acest motiv, este recomandat ca mai toate modelele de videochat sa se straduieasca sa obtina strandardul MCProfits.

Exista si avantaje ale folosirii programelor de afiliere. Le vom enumera in cele ce urmeaza:

  • Sporirea vanzarilot care nu s-ar fi produs altfel. Persoanele care se alatura unui program de afiliere creat de un model de videochat, stiu ca pot sa faca bani numai in momentul in care genereaza vanzari. Asa ca ei sunt foarte determinati sa faca acest lucru intr-un timp foarte scurt. In acest mod, modelele pot sa isi imagineze ca au o echipa de marketing;
  • Nu exista costuri de promovare. Dupa cum am spus si mai sus, promovarea se face doar prin intermediul afiliatilor. Deci, modelul nu trebuie sa investeassca in campanii de publicitate sau alte lucruri. In acest mod, incetul cu incetul se construieste si reputatia modelului.
  • Combaterea pirateriei. Exista foarte mult continut piratat pe Internet. Videochat-ul nu face exceptie, asa ca un program de afiliere este cea mai buna solutie pentru promovarea continutului original. In acest mod, vor fi atrasi webmasteri care sunt foarte buni in a genera trafic de calitate.
  • Postarea continutului pe site-uri cu trafic ridicat. Site-urile precum ModelCentro au legaturi create cu multe site-uri, directoare de renume sau anumite site-uri cu continut video din industria videochat-ului. Derularea unui program afiliat pe astfel de site-uri poate aduce destul de mult trafic de calitate, ce poate fi transformat in utilizatori ce pot aduce profit.

Pe langa aceste avantaje, un program de afiliere prezinte si cateva dezavantaje despre care vom vorbi:

  • Confidentialitatea. Atunci cand un model este prezent pe un site de videochat, nu exista probleme de confidentialitate, deoarece acolo sunt blocate regiunile unde modelul nu doreste sa fie vazut. In schimb prin intermediul programelor de afiliere, continutul video sau bannerele sunt postate pe diverse site-uri sau distribuite masiv pe retelele de socializare. Desi webmasterii au grija la asemenea probleme de blocare regionala, pot exista probleme de confidentialitate.
  • Furnizarea de continut foto/ video. Desi ccomparativ cu postarea de linkuri, aceasta metoda este mult mai atractiva si aduce mai multi vizitatori, aceasta poate fi uneori destul de dezavantajoasa. Acest lucru se intampla din cauza ca materialul foto/ video poate fi preluat destul de usor pe Internet. Acest lucru poate fi problematic doar pentru persoanele care nu doresc sa se stie despre locul de munca pe care il au.

Site-ul propriu al unui model de videochat se poate promova destul de usor prin continutul actualizat si de calitate. Mai mult, un aspect atractiv poate aduce si mai multi utilizatori dornici sa cunoasca un model. Si de asemenea, poate atrage webmasteri dornici sa promoveze acel model  care se uita destul de bine la nivelul la care se afla site-ul inainte de a-l promova. Pentru a atrage mai multi adepti, este bine ca modelele sa trimita email-uri sau mesaje de bun venit noilor afiliati. In acest fel, se va crea o legatura intre cele doua parti, si afiliatii vor sti mai bine ce strategii pot sa foloseasca in promovare dupa anumite sesiuni de email-uri de cunoastere.

In functie de informatiile pe care le gaseste folositoare, orice model poate decide daca poate sa apeleze la un astfel de program  sau nu. Creare unei baze de utilizatori necesita ceva timp, si fiecare poate sa decida daca tot acest efort se merita sau nu. Recomandarea noastra este ca se merita cu siguranta, si rezultatul se va vedea in castigurile suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *