Deseori, cel mai greu lucru in video chat este mentinerea unei conversatii pe perioade mai lungi de timp. In fond, majoritatea utilizatorilor vin pentru a scapa de frustrarile acumulate, dupa care revin la activitatile cotidiane. Un model experimentat insa va sti sa pastreze conversatia vie chiar si dupa incheierea respectivului program.

Este foarte usor sa iti dai seama atunci cand cineva nu mai doreste sa vorbeasca. Fie s-a plictisit, fie si-a atins scopul, fie viata reala l-a ajuns din urma. In momentul in care simtiti ca o conversatie se apropie de final, incercati sa va incurajati partenerul. Spuneti-i cat de mult va place sa il ascultati, cat de interesante si excitante sunt cuvintele si propunerile sale. Aratati-i cat de mult va place totul. Stimulati-i imaginatia si reaprindeti-i dorinta de mai mult.

Ridicati conversatia la un nou nivel si foarte curand veti experimenta noi focuri de artificii! Nu uitati ca chat-ul cu continut adult necesita un anumit nivel de dezinhibitie, mult mai ridicat decat in mod normal. Nu oferiti totul pe tava, pastrati o parte si pentru acele momente in care simtiti ca se apropie finalul.

Si nu in ultimul rand, daca o conversatie chiar nu mai poate fi prelungita, intotdeauna lasati “loc de buna ziua,” cum se spune. In functie de modul in care aceasta a decurs, incheiati intr-un fel ce va surprinde placut partenerul. Deseori, afisarea brusca de afectiune (afisarea afectiunii nu implica neaparat sentimente, aceasta poate fi si carnala) va avea efectul scontat iar persoana in cauza va reveni cu siguranta pentru a continua de unde ati ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *