videochat galati realitate virtuala

Conceptul de Realitate Virtuala nu este o idee tocmai noua pe piata si a fost deja implementat la scara mare. Aceasta idee a parut una ingenioasa si ca orice alta idee ce starneste curiozitatea, a fost implementata si de catre detinatorii de site-uri de videochat de pe piata in diferite moduri. De la jocuri, metode de divertisment, sau chiar adevarate show-uri live, prin Realitate Virtuala, se realizeaza in acest moment orice dorinta o poate avea utilizatorul.

CamSoda, unul dintre cele mai mari site-uri de videochat din lume cocheteaza de ceva vreme cu acest concept. Este deja al doilea site de videochat care a implementat functionalitatile Realitatii Virtuale. De ceva vreme, acesta a integrat caracteristici inovatoare  in show-urile live: Realitatea Virtuala ce a permis folosirea jucariilor sexuale din gama Kiroo. Cu ajutorul acestora, se creaza experiente unice si atractive. Kiroo este un producator de jucarii sexuale care produce jucarii unice si interactive. Acestea sunt create in versiuni atat pentru femei, cat si barbati si pot fi actionate de la distanta. Atunci cand femeia interactioneaza cu jucaria, aceasta va trimite semnale catre versiunea masculina a jucariei. Acesta este un mod foarte bun pentru ca modelele sa interactioneze cu membrii. Combinarea elementelor de Realitate Virtuala cu jucariile Kiroo transforma show-urile de videochat intr-unele mult mai interesante.

O alta functionalitate destul de interesanta este implementarea unui sistem de vizionare a show-urilor folosind Realitatea Virtuala in 360 de grade. CamSoda a instalat camere 3D pentru Realitate Virtuala. Oricine se poate bucura acum de un show incendiar de videochat la el acasa.

O alta facilitate introdusa destul de recent de catre reprezentantii site-ului CamSoda este masca OhRoma, care ofera arome intense pentru a insoti experienta unica oferita de Realitatea Virtuala. Utilizatorii acestor masti pot sa aleaga ei insisi din sortimentul de arome disponibile orice aroma, inclusiv arome ale unor “parti private”.

Cu ajutorul tuturor acestor noi caracteristici introduse in site-urile de videochat, experienta Realitatii Virtuale in 2017 deja a ajuns la un alt nivel, permitand tuturor utilizatorilor sa simta din plin experienta lor alaturi de modelele de videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *