riscuri in videochat

Intr-un studio de videochat in care se lucreaza legal si legatura intre manageri si modele se face pe baza unui contract individual de munca, se pune foarte mult accent pe respectarea termenilor si conditiilor din acest contract. Unul dintre aceste principii este confidentialitatea si protectia datelor personale, pentru ca atunci cand modelul doreste sa se retraga din domeniu, imaginea si identitatea sa nu ii fie afectata in nici un mod. Dar indiferent de cat de bine sunt descrisi acesti termeni de confidentialitate, intotdeauna exista anumite riscuri la care fiecare model model se expune in mod voit sau nu, atunci cand lucreaza in industria videochat-ului.

Un prim lucru la care aceasta trebuie sa fie atenta este ca studioul sa lucreze legal. Deoarece altfel exista posibilitatea  ca modelul sa nu fie platit la timp, sau deloc, si nici un model nu isi doreste sa mearga cu stangul in cariera. De aceea este foarte importanta informarea.

Desi site-urile de videochat unde activeaza modele de nationalitate Romana sunt restrictionate pentru membrii proveniti din Romania, exista anumite modalitati de accesare de catre persoanele din exterior folosind metode orecum proxy pentru browsere.  Sau exista romani plecati in strainatate care acceseaza site-urile de videochat din acele locatii. Asa ca pentru cunoscatori nu este deloc  greu sa intre pe aceste site-uri. De aceea, pe anumite site-uri de videochat, modelele au in panoul personal o lista cu tarile in care nu se vor promova.

Exista de asemenea membri care platesc show-urile private cu carduri de credit furate, iar atunci cand se face dovada acestui lucru, banii sunt returnati persoanei de drept, si exista posibilitatea ca modelul sau studioul sa ramana cu acele pierderi.

De asemenea mai sunt membri care filmeaza cu dispozitive personale modelele in timp ce acestea desfasoara show-uri private si mai apoi urca filmuletele in diferite medii online, unde exista o posibilitate mica sa fie vazute de catre cunoscuti, dar totusi exista. Membrii care fac pasiuni pentru anumite modele, creaza galerii de fotografii si video-uri cu acestea, iar atunci posibilitatea de a fi gasite este mai mare.

Un alt mare risc la care se expune un model este dezvaluirea de informatii catre iubit sau cea mai buna prietena. Se poate foarte bine ca la un momenta dat sa intervina invidia si relatiile sa se raceasca, iar aceste persoane pot sa dezvaluie cu usurinta informatii in exterior, despre activitatea practicata de model.De aceea modelele trebuie sa fie atente la orice informatie pe care o dezvaluie fata de familie sau prieteni, pentru ca aceasta sa nu fie daunatoare pentru ele. Acestea au parte de training-uri la studiouri la incare sunt sfatuite inclusiv despre de fel de informatii pot sa fie dezvaluite sau nu.

Atunci cand se implica in domeniul videochat-ului, un model trebuie sa fie constient care sunt avantajele si dezavantajele acestei ocupatii, dar si riscurile la care se expune. Informarea este cheia intimitatii si si drumul spre o cariera infloritoare si spre un drum stralucit dupa retragerea din videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *