angajari videochat galati

Poate nu toate modelele stiu, dar la fel ca in fiecare domeniu, fiecare model ar trebui sa aiba un set de reguli dupa care se ghideaza, si isi construieste cariera in videochat. In afara de principiile studioului, pe care le respecta in functie de nisa pe care isi desfasoara activitatea, fiecare fata isi respecta propriul cod de conduita. fiecare astfel de cod este diferit de la model la model, dar exista totusi cateva reguli generale, pe care fiecare fata ar trebui sa le aiba notate, pentru ca membrii sa le respecte.

Care sunt de fapt aceste reguli si principii din codul de conduita al unui model de videochat?

  1. Nu intra in jocuri de rol pe care nu le poti indeplini. Exista membri care cu siguranta doresc ca o fata sa interpreteze jocuri de rol deranjante, care o pot scoate din zona sa de confort. Este recomandat ca aceasta sa nu spuna din prima “NU”, ci sa incerce alte alternative. Poate sa refuze politicos, sugerand alte idei pentru continuarea conversatiei, iar mai apoi sa recomande acest client unui model care ii poate satisface toate aceste dorinte.
  2. Nu promite sa faci ceva ce nu vei reusi. Sunt modele care promit spectacole private incendiare, atunci cand sunt in free chat, si nu reusesc mai apoi sa se tina de cuvant. Nu numai ca reusesc sa arate foarte prost in fata membrilor, dar cu siguranta un barbat care nu primeste ceea ce i se promite, va evita femeia care nu s-a tinut de cuvant. In acest mod , scade si mai mult potentialul castig al unei femei in videochat.
  3. Fii fairplay fata de toate colegele din breasla. Exista fete din videochat care au tendinta sa fie invidioase fata de colegele lor, care poate au castiguri mai mari din videochat, sau au parte de mai multe nominalizari si premii la galele si concursurile internationale . Aceste lucruri odata spuse fata de alte modele din breasla nu fac bine, ba chiar atrag antipatii, si in scurt timp, modelul care face acest lucru este izolat. Din fericire, la studiourile din Galati, acest lucru nu se intampla, deoarece la interviu videochat Galati, acestea sunt indrumate sa fie bune prietene fata de colegele lor si sa invete de la acestea.
  4. Nu implora. Nu este placut cand un membru intra intr-o conversatie privata si implora o fata sa faca anumite lucruri. In acel moment, barbatul decade total in fata modelului, si lucrurile tind sa se desfasoare destul de fortat. Exact acelasi lucru se intampla in cazul opus, cand o fata implora. Nimeni nu va plati un show, daca va crede ca nu merita, si va parasi conversatia foarte repede.
  5. Nu oferi informatii personale. Am dezbatut pe larg acest subiect intr-un articol precedent, si oricine stie ce se poate intampla in cazul dezvaluirii de informatii personale fata de barbatii care viziteaza site-urile de videochat. Exista barbati care se indragostesc usor de modelele din videochat, si pot sa incearca sa le urmareasca sau sa le hartuiasca, riscand uneori sa le compromita adevarata identitate.
  6. Fii stapana pe orice situatie. Un model care este necajit sau are anumiti membri care vor sa intre in privat fara sa plateasca, are posibilitatea sa ii blocheze. Si trebuie sa profite de aceste situatii, deoarece ca orice alta persoana muncesta pentru toti banii pe care ii castiga. Daca insa membrii nu sunt atat de insistenti, poate sa ii roage politicos sa plateasca pentru o conversatie intre “4 ochi”.
  7. Atentia la metodele de plata care ofera informatii personale. Majoritatea metodelor de plata cer numele adevarat, si documente care sa ateste autenticitatea datelor,  asa ca modelele care lucreaza pe cont propriu si nu vor sa furnizeze informatii personala la efectuarea platilor, trebuie sa gaseasca metode de plata prin diferite conturi virtuale. Pentru fetele care lucreaza din studio, acest lucru este mult mai simplu, deoarece studiourile care fac angajari videochat Galati se ocupa in siguranta de toate aceste lucruri.
  8. Creaza-ti un site care sa fie mereu actualizat. In acest mod, un model isi creaza o baza de fani, care o vor cauta pentru a vedea noutatile ce apar. Membrii sunt dornici sa vada galerii foto, video, postari constante din partea modelului preferat.
  9. Gandeste-te la un “nume de scena” cat mai atractiv. Fanii trebuie sa tina minte cat mai usor numele modelului preferat, si sa il caute pe site-urile de videochat, sau pe retelele de socializare ori de cate ori doresc.

Codul de conduita este foarte important pentru un model de videochat si o parte dintre reguli pot fi scrise pe pagina personala a fiecarei fete de pe site-urile de videochat. In acest mod, fiecare membru stie ce model i se potriveste si cu care interactioneaza cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *