logitech videochat

Un webcam bun si performant este recomandat fiecarui model, fie ca lucreaza din studio sau de acasa, deoarece aceasta este ceea ce face diferenta intre o calitate buna a imaginii si una indoielnica. Cele mai noi webcam-uri au de asemenea si microfoane incorporate, care sunt mult mai bune decat microfoanele separate, datorita tehnologiilor folosite. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva modele de camere pentru modelele de videochat care sunt de calitate superioara, iar preturile sunt accesibile oricarui model care lucreaza de acasa.

Webcam-urile Logitech sunt unele dintre cele mai recomandate modele, datorita produselor de calitate superioara pe care le ofera. Logitech este lider pe piata webcam-urilor si datorita raportului calitate pret pe care il ofera clientilor. Multe dintre webcam-urile pe care le produc au de asemenea si microfon incorporat.

Logitech  BCC950

bcc950Acest webcam este ideal pentru fete, deoarece vine la pachet cu telecomanda, folositoare pentru mutare, pivotare si inclinare, pentru a capta o cantitate ideala de lumina. Exista pareri pro si contra pentru acest tip de webcam: in timp ce unele modele considera un plus important aceasta telecomanda dar si zoom-ul pe care il confera, imaginea avand in continuare o calitate foarte buna, altele spun ca miscarile sunt sacadate.

Cateva specificatii:

 • Rezolutie HD 1080p
 • Conexiune USB 2.0
 • Cadru max. 30 fps
 • Microfon incorporat
 • Autofocus si zoom
 • Rotabil/ Pivotabil
 • 78 grade unghi de vizualizare

Logitech C922x 

c922xEste un produs nou, dezvoltat pentru streaming de jocuri video. Acesta ofera o calitate mai buna, cu un consum mai mic de resurse. Tehnologia de inlocuire de fundal permite oricui sa integreze imaginea live cu orice imagine de fundal, exact in timpul transmisiunii.

Specificatii:

 • Rexolutie HD 1080 la 30 fps sau 720 la 60 fps
 • Autofocus
 • Lentile Full HD
 • Corectie automata a luminii, oferind imagine clara chiar si in locurile stab iluminate.

Este in regula folosirea unei camere incorporata?

Pentru modelele incepatoare este in regula o astfel de camera, dar evolutia cere calitate, asa ca este nevoie de o camera cat de cat performanta, care sa redea o imagine de calitate cat mai buna. Mai mult, majoritatea camerelor incorporate de pe laptop-uri, fie ele si de calitate, nu se ridica la standarde macar acceptabile. Si numarul membrilor care viziteaza camera modelului depinde in principal de modul in care modelul isi promoveaza imaginea. In plus, o parte dintre site-urile de videochat promoveaza mai mult modelele cu webcam-uri HD, si de asemenea afiseaza eticheta HD pe profil. In concluzie se recomanda folosirea camerelor performante de catre modelele de videochat care lucreaza de acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *