top site-uri de videochat 2017

Deoarece videochat-ul este un domeniu care a inceput sa fie din ce in ce mai cautat in ultimii ani, multe dintre modelele noi sau vechi s-au perfectionat si au inceput sa evolueze pe cele mai bune site-uri de videochat. Modelele care sunt in industrie de mai multi ani, stiu cu siguranta cum se desfasoara lucrurile pe fiecare site de videochat in parte, dar pentru modelele noi lucrurile sunt putin in nelamurite.

De aceea, in cele ce urmeaza vom incerca sa facem o scurta prezentare pentru cele mai bune site-uri de videochat din lume in 2017:

Jasmin.com este unul dintre cele mai bune site-uri de videochat, inca de la lansare, din anul 2001. Acesta a fost fondat in Ungaria, de catre György Gattyán, care la vremea respectiva detinea mai multe studiouri de videochat. Prin dorinta si ambitie, acesta a dezvoltat aceasta platforma, transformand-o intr-una dintre cele mai mari din lume, care la momentul actual are online la orice ora cel putin 1000 de modele profesioniste. Studiourile de videochat care fac angajari videochat Galati, au relatii inchegate de colaborare si prietenie cu cei de la Jasmin.

MyFreeCams.com  este un site de videochat lansat in 2004. Un concept nou pe care il introduce acest site este principiul de site feemium. Ce inseamna acest lucru? Mai multi membri pot sa vada un show al unui model de videochat, chiar daca numai unul dintre ei plateste. Site-ul a avut si inca mai are un mare succes in Statele Unite, acolo unde exista un numar mare de modele care lucreaza de acasa.

ImLive.com este unul dintre cele mai vechi site-uri din industrie, atat pentru videochat de tip adult, cat si pentru cel de tip non-adult. Acesta a fost lansat in anul 2000, ca platforma de tip premium. De-a lungul timpului, aceasta platforma a primit numeroase nominalizari si premii in cadrul celor mai importante evenimente din videochat (YNOT Awards).

Flirt4Free.com  a fost lansat in anul 1996, avand in momentul actual o vechime de peste 20 de ani. Initial, acest site a fost denumit VideoSecrets, urmand sa isi schimbe denumirea asa cum il stim astazi cativa ani mai tarziu. Site-ul promoveaza momentan atat ideea de videochat freemium, cat si videochat premium. Flirt4Free este unul dintre acele site-uri care au avut parte de o crestere si o evolutie la nivel exponential in ultima perioada. Mai mult, acesta dispune de o sectiune dedicata in special videochat-ului pentru barbati.

Cams.com sau Streamray.com este un site la fel de vechi precum Flirt4Free. Aceasta este o platforma de tip premium, care in anul 2006 a fost cumparata de catre fondatorul Friend Finder Network, suferind un declin. A revenit insa  in 2016 ca o platforma mai puternica, mai stabila si mai atractiva pentru modelele de videochat. La momentul actual site-ul este foarte curat si prietenos cu utilizatorul si are cateva zeci de mii de modele inscrise.

Streamate.com  este un site care a fost fondat in SUA in anul 1999 si a inceput sa capete o popularitate foarte mare. Cu o majoritate a modelelor de nationalitate americana, platforma are un numar de aproape 1000 de modele online in fiecare moment. Site-ul este unul dintre cele care are o retea de integrari foarte dezvoltata, ceea ce aduce un numar foarte mare de membri online, facand fiecare model sa aiba castiguri semnificative.

Chaturbate.com este un site lansat in anul 2011 pe modelul freemium, dar care a ajuns din urma toate celelalte platforme, ajungand sa le depaseasca pe unele. La unele categorii este pe primul loc, dar de exemplu incasarile nu le depasesc pe cele ale Jasmin.com. Acesta a intrat pe piata cu o idee inovativa, si ofera un API pentru dezvoltatorii si modelele care doresc sa castige mai multi bani pe Chaturbate  prin metode interactive de antrenare a membrilor.

BongaCams.com a fost lansat in 2014 ca un site de tip premium, in Rusia. Acesta are sectiuni intregi dedicate cuplurilor, dar si pentru barbati. Acesta vine in intampinarea utilizatorilor cu o interfata prietenoasa, usor de utilizat atat de modelele profesioniste, cat si incepatoare. Acesta permite utilizatori atat inregistrati, cat si “vizitatori” si are un numar cateva mii de modele inregistrate din tarile apropiate de Rusia.

XLoveCam.com este o platforma foarte solida de videochat cu peste 35000 de modele inscrise, avand in permanenta un numar de peste 300 de modele online. Acesta ofera modelelor o gama variata de categorii destinate fiecarui tip de membru.

Webcams.com este un site care incepand din anul 2016 s-a reinventat schimbandu-si de asemenea si denumirea in MyDirtyHobby.com. Acesta are inscrise un numar de peste 15.000 de modele. Spre deosebire de alte site-uri unde fiecare membru neplatitor are parte de experiente gratuite, aici fiecare serviciu se plateste. Poate parea o optiune scumpa, dar moneda de plata este mai slab cotata decat pe alte site-uri de videochat, asa ca de fapt diferenta de plata este foarte mica, iar serviciile oferite sunt de calitate.

In functie de alegerea fiecarui model din top site-uri de videochat 2017 a site-ului preferat, aceasta poate avea parte de experiente unice, din cele mai placute. Fiecare fata trebuie sa aleaga tot ceea ce crede ca i se potriveste, si sa ii placa, pentru ca mai apoi sa vina si rasplata financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *