avantaje modele videochat

Orasul Galati este numit pe Wikipedia drept unul dintre cele mai mari centre economice din Romania, ofertele de munca nu sunt chiar atat de bogate precum am putea crede dupa ce citim descrierea de pe Wikipedia.

Poate ca exista multe locuri de munca disponibile, insa nu toate sunt prea bine platite. Majoritatea angajatorilor prefera sa ofere salarul minim pe economie, bani cu care este greu sa duci un trai decent de la o luna la alta.

Am decis sa facem o lista cu cele mai bine platite joburi din Galati, pe care ti le vom prezenta si tie in acest articol.

Conform Institutului National de Statistica, la sfarsitul lunii ianuarie 2019 in Galati a fost inregistrat un numar de 118.921 salariati, fiind inregistrata o crestere de 927 salariati fata de luna decembrie 2018.

Salariul mediu brut in ianuarie 2019 pentru judetul Galati era de 4416 lei, fiind cu un procent infim mai mic fata de luna precedenta. Spre deosebire de Ianuarie 2018, castigurile au fost mai mari cu 17,2%.

Castigul salarial mediu nominal net din judetul Galati in luna Ianuarie 2019 era de 2703 de lei, acesta fiind mai mare cu 19,4% fata de aceeasi perioada a anului 2018.

Cu toate ca in ultimii ani au fost inregistrate cresteri salariale, nivelul de salarizare din Galati este sub media pe tara. Salariul mediu nominal net pe tara in Ianuarie 2019 a fost aproximat la 2936 lei, fiind mai mare cu 233 de lei in comparatie cu salariul mediu net din judetul Galati.

Angajatii din servicii au printre cele mai mari salarii din Galati

Din raporturile oferite de Institutul National de Statistica reiese faptul ca angajatii din servicii obtin cele mai mari castiguri. Angajatii din domeniul serviciilor au inregistrat in castig salarial mediu net in ianuarie 2019 de 2861 de lei. Observam faptul ca este un castig mai mare decat media pe intregul judet.

servicii

Industrie si constructii

Pe pozitia a doua in topul celor mai bine platite locuri de munca din judetul Galati se afla angajatii din Industrie si Constructii. Acestia au incasat in luna ianuarie 2019 un salariu mediu net de 2510 lei. Cu toate acestea, nu putem sa nu remarcam faptul ca sumele sunt sub media pe judet.

constructii

Agricultura este un alt domeniu cu castiguri mari

Din aceasta lista nu putea lipsi domeniul agriculturii. Conform aceleiasi surse, lucratorii din agricultura au inregistrat printre cele mai mari castiguri in ultimii ani. Cresterea castigurilor acestora nu mai este la fel de spectaculoasa precum cea din domeniul serviciilor.

Angajatii din Agricultura, Silvicultura si Pescuit au inregistrat in ianuarie 2019 un castig salarial mediu net de 1835, cu mult mai putin fata de cei din servicii.

agricultura

Videochatul – o alternativa foarte la indemana pentru fetele care isi doresc castiguri mai mari!

Vazand castigurile de mai sus, nu ar mai trebui sa ne mire faptul ca tot mai multe fete se reorienteaza catre joburi creative, asa cum este si videochatul. De altfel, industria videochatului din Galati a inregistrat o ascensiune uimitoare.

Iar asta pentru ca si oferta este foarte atragatoare. Videochatul este un domeniu care iti garanteaza castiguri foarte mari dar si multe alte beneficii. Un exemplu in acest sens poate fi SmartChat care garanteaza modelelor care doresc sa se angajeze un castig garantat de pana la 5000 de lei.

avantaje modele videochat
beneficiile unui model de videochat motivatii financiare

Astfel, daca iti doresti sa obtii castiguri care sa iti permita o viata cu mai mult lux, videochatul poate fi un mod bun de a reusi ceea ce ti-ai propus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *