Poate putini din industrie au auzit despre termenul de Studio Certificat Jasmin si stiu ce inseamna acest lucru si poate si mai putini stiu cum se obtine acest titlu. Vom descoperi in cele ce urmeaza impreuna definitia acestor termeni.

Titlul de Studio Certificat Jasmin este de fapt reunoasterea meritelor de profesionalism, corectitudine si legalitate ale unui studio de videochat in relatia cu modelele sale, dar si cu partenerii si este oferit de catre reprezentantii Jasmin dupa o analiza complexa a acestor factori si indeplinirea cu succes a mai multor criterii. Aceasta rasplata inseamna foarte mult pentru un studio de videochat, deoarece reprezinta dovada de incredere in valorile si principiile pe care le promoveaza acesta in nisa pe care isi desfasoara activitatea. Mai mult, acest premiu deschide noi discutii si oportunitati de colaborare intre studiourile de videochat si LiveJasmin.

Putine studiouri de videochat din lume se bucura sa beneficieze de aceasta distinctie din partea Jasmin, iar unul dintre acestea se afla in Galati. Este vorba de NightProwl Studio. Nu este putin lucru pentru acest studio din Galati sa primeasca aceasta distinctie din partea celei mai cunoscute companii din domeniul videochat-ului. Este o mare realizare pentru studio, deoarece acest titlu este acordat doar acelor studiouri care reusesc sa atinga cu adevarat cel mai inalt nivel de performanta, profesionalism si expertiza pe platforma de videochat si sa aiba cat mai multe modele premiate si de top pe platforma de videochat.

Este un efort considerabil din partea reprezentantilor NightProwl Studio care confirma evolutia neincetata de-a lungul timpului si cel mai inalt nivel de performanta. Este recomandat ca toate studiourile sa urmeze acest exemplu, sa lucreze in legalitate si sa aiba relatii corecte si deschise fata de modelele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *