conceptul de videochat glamour

Videochat-ul a devenit o activitate destul de promovata si de populara in ultima perioada, cel putin in ultimii doi-trei ani in Romania. Exista numeroase studiouri din tara care lucreaza din punct de vedere legal si isi desfasoara activitatea in acest domeniu si colaboreaza cu modele profesioniste carora le ofera conditii din cele mai bune.

Exista doua tipuri de videochat foarte raspandite: videochat adult si videochat non adult.  Nu toate modelele sunt la fel de indraznete pentru a activa in sfera “videochat adult”, iar cele mai putin curajoase aleg sa practice “videochat non-adult”.

Exista o mare diferenta intre cele doua tipuri de videochat: daca atunci cand practici videochat adult activezi pe anumite tipuri de site-uri si ti se permite sa te dezbraci si sa folosesti un anumit limbaj, pe nisa “non-adult” este interzis acest tip de comportament, dar si limbajul vulgar fata de clientii cu care ajungi sa conversezi. Din pacate, pentru a fi model non-adult de succes, trebuie sa ai foarte multe calitati si atu-uri care sa te puna in evidenta, deoarece atunci cand converseaza cu tine, un barbat are foarte multe asteptari, iar daca nu il mai interesezi, pur si simplu va pleca si nu iti doresti acest lucru. Putine modele reusesc sa faca performanta facand videochat non adult, iar restul renunta datorita dezamagirii si a rezultatului care este sub asteptari.

De aceea, exista mai nou conceptul de videochat glamour, unde se imbina videochat-ul adult si cel non-adult. Acest tip de videochat pune in evidenta foarte mult capacitatile si inteligenta unei femei, dar mai mult o pune in evidenta pe ea ca si femeie. O femeie care practica acest tip de videochat este instruita intotdeauna cum sa arate perfect si cum sa se comporte intr-o maniera eleganta si seducatoare, astfel incat sa aprinda imaginatia oricarui barbat. Si daca mai pui la sototeala ca poate aparea si intr-o tinuta cat mai sexy, care ii poate pune in evidenta atu-urile fizice, corpul si tot ce i-a oferit mama natura, astfel incat sa nu para vulgara, atunci acesta este tipul perfect de videochat de care orice barbat isi doreste sa aiba parte.  Nu este prea putin ca el sa se plictiseasca, nici prea mult, sa sune a vulgaritate, este suficient incat imaginatia unui barbat sa fie pusa la incercare pentru o perioada lunga de timp.

Usor usor si aceasta modalitate de videochat devine cunoscuta si incepe sa fie adoptata de multe studiouri de videochat cunoscute in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *