castiguri site-uri personale modele videochat

In ultima vreme site-urile personale au devenit un trend destul de raspandit in randul modelelor de videochat care isi asuma aceasta cariera pe deplin. Acestea sunt de cele mai multe ori, modalitati de promovare personala si de relationare cu potentialii fani, dar si posibilitati de rotunjure a veniturilor. Da, s-a inteles bine, de marire a castigurilor din videochat.

Cum se poate realiza acest lucru? Este destul de simplu,multe dintre modelele creaza paysite-uri in care fanii se pot alatura, în scopul de a obtine acces la o cantitate mare de continut cum ar fi servicii, fotografii, videoclipuri sau chiar magazine online care contin diverse bunuri personalizate ale modelelor. Prin aceste tipuri de platforme, fanii platesc lunar pentru a accesa continutul postat de fete. Aceste tipuri de site-uri se pot realiza folosind platforme cu teme predefinite precum WordPress sau ModelCentro, care au incorporate toate instrumentele necesare, precum sisteme de plata, de creare a conturilor pentru membri sau adaugare de continut, noutati s. a.. De asemenea tot prin aceste platforme, modelele de videochat isi pot crea bloguri personale, prin care pot sa relationeze cu potentialii fani, unde acestea pot sa impartaseasca mai mult decat experientele lor din domeniul videochat-ului sau cele cu conotatii sexuale; acestea pot fi vazute ca locuri in care oricine poate sa vada  cu adevarat cum se desfasoara o zi din viata unui model.

Blogging-ul este unul dintre cele mai puternice modalitati de promovare in mediul online, asa ca orice model de videochat ar trebui sa isi creeze o astfel de imagine in mediul virtual. Impreuna cu promovarea pe retelele de socializare, promovarea printr-un blog personal ajuta la crearea unui grup de fani care doresc sa interactioneze constant cu anumite modele de videochat, care pot deveni membri constant platitori pe site-urile de videochat. In acest mod, membrii vor privi modelele mult mai prietenos, mai mult decat niste femei care le satisfac fanteziile, si va fi mult mai confortabil sa poarte discutii mai deschise si mai lungi cu acestea, spre bucuria fetelor, care vor avea castiguri mai mari.

De cele mai multe ori, continutul pe aceste bloguri este in limba Engleza. Se acorda si premii in galele internationale pentru site-urile personale ale modelelor. De exemplu, in cadrul evenimentului “Live Cam Awards”, in cadrul categoriei “Best Live Cam Model Personal Site” se premiaza cel mai bun site personal al unui model de videochat. Din acest motiv, modelele sunt incurajate sa isi creeze site-uri personale sau bloguri de videochat in care sa interactioneze cu fanii dornici sa le cunoasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *